Ianis Stoica a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în meciul cu FC Botoșani, primul din returul sezonului regulat. După acea partidă, în care fotbalistul de 18 ani a reușit un gol și un assist, presa din România a scris despre interesul celor de la Arsenal pentru jucătorul roș-albaștrilor.
Acum, potrivit presei din Italia, Stoica se află și în atenția celor de la AC Monza, echipa lui Silvio Berlusconi. Cei de la Tutto Mercato Web au scris că formația, care se află pe locul 8 în clasamentul din Serie B, are ca obiectiv promovarea în primul eșalon fotbalistic din Italia, iar oficialii clubului vor să se orienteze spre creșterea tinerilor fotbaliști.
Ianis Stoica este dorit, printre altele, și la Galatasaray, dar șefii celor de la FCSB au anunțat recent că vor în schimbul mijlocașului cel puțin 10 milioane de euro și 20% dintr-un viitor transfer.
Premier League
Un nou club din Premier League, pe urmele lui Ianis Stoica! Unde a fost dorit fotbalistul de la FCSB
07/01/2022 LA 08:58

Ce a scris presa din Anglia despre interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica

Jurnaliștii din Anglia au preluat informația apărută în România și au scris în ce condiții se poate realiza transferul lui Ianis Stoica la Arsenal. Cei de la The Sun au notat și ce a declarat patronul celor de la FCSB în această dimineață, când a anunțat că nu îi va da drumul mijlocașului în următoarea perioadă.
"Sub contract până în 2023 cu FCSB, Ianis Stoica ar fi primit în trecut o ofertă de 1,5 milioane de euro. Fotbalul este în ADN-ul familiei sale, tatăl său Pompiliu fiind fost fundaș stânga la Steaua. Capabil să joace ca atacant central sau mijlocaș ofensiv, a petrecut ultimele trei sezoane sub formă de împrumut. A revenit foarte motivat la clubul care l-a crescut și poate reuși un transfer la Arsenal dacă își va continua progresul.
Patronul celor de la FCSB l-a avertizat pe Mikel Arteta, antrenorul de pe Emirates, că nu își dorește să îl vândă pe Stoica momentan. Acesta a spus: 'E bine că Arsenal îl monitorizează, dar nu are rost, pentru că nu este de vânzare. Ar putea fi într-un an sau doi, dar nu acum. E tehnic, e puternic și e foarte inteligent. Dacă te uiți la el, zici că are 23 de ani, nu 18'", se arată în presa din Anglia.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Romanian Liga I
Cum arată top 10 cei mai valoroși jucători U21 din Liga 1! FCSB, Craiova și Farul domină clasamentul
28/12/2021 LA 15:17
Premier League
Jurgen Klopp, interesat de un jucător de la FCSB?! Anunț șoc în presa din Anglia
27/11/2021 LA 21:40