Dinamo se află pe loc retrogradabil și echipa nu mai are mult timp la dispoziție pentru salvare

Ion Țiriac, soluție salvatoare petnru Dinamo

Țiriac crede că listarea lui Dinamo la bursă pe modelul Juventus, Dortmund sau Manchester United poate însemna salvarea clubului.
Romanian Liga I
Schimbări uriașe în Cupa României! Cum se va desfășura competiția în sezonul 2022/23
IERI LA 11:16
„Am mai citit pe la dumneavoastră că în Bucureștiul ăsta e treaba cu Dinamo, că spectatorii au cumpărat… sigur că da! Să iasă pe bursă Dinamo! Dacă iese pe bursă, te duci acolo, cumperi o acțiune, cumperi două, eu vând, dumneata cumperi. Cât crește Dinamo în viitor dacă e s-o iei pe bursă? Dar acum nu e pe bursă, și, dacă nu e, spectatorii vor într-un fel, am înțeles că niște spanioli internaționali vor în alt fel. Foarte complicat!
Din păcate, eu sunt unul care e totalitar. Exemplul meu cel mai mare a fost Ecclestone (n.r. fostul conducător din Formula 1). Avea toate circuitele din lume, le-a cumpărat pe toate, ca să nu aibă discuție. Apoi, avea toată industria. El plătea industria, el plătea piloții ca să aibă liniște, el plătea media.
E trist ce se întâmplă la Dinamo, dar nu-mi dau seama, nu cunosc dedesubturile. Nu cunosc pentru că nu e sportul la care să mă pricep. Neprincepâdu-mă, stau afară, spectator, nu chibiț.
Mă doare, oarecum. Am mâncat 20 de ani pâine de la miliție, de bine de rău. Brand-urile Steaua și Dinamo n-ar avea voie să dispară. Aceste brand-uri au adus sportului românesc mai multe medalii, olimpice sau fotbalistice decât toată țara împreună. Ar trebui să fie acolo și ar mai trebui să fie și îngrijite de ministerele lor. Sportul, în ziua de azi, e zero în România”, a spus Țiriac pentru GSP.ro.
Romanian Liga I
Roland Niczuly, despre cum s-a transformat Sepsi în acest sezon și despre planuri de viitor
21/05/2022 LA 09:02
Romanian Liga I
Florin Tănase, pe lista unui club mare din Europa! Unde este dorit golgheterul Ligii 1
20/05/2022 LA 13:02