Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iosif Rotariu și-a ales favoriții din Liga 1! Cine sunt fotbaliștii tineri pe care i-a remarcat

Bianca Dumitru

Publicat 20/06/2022 la 17:10 GMT+3

Iosif Rotariu a oferit recent un interviu în care a vorbit, printre altele, despre cine sunt fotbaliștii români pe care îi preferă, nominalizând câte un jucător de la FCSB, Rapid și Universitatea Craiova.

Darius Olaru, Octavian Popescu (FCSB)

Credit imagine: facebook

Octavian Popescu, Darius Olaru sau Rareș Ilie sunt doar 3 dintre tinerii fotbaliști români despre care s-a vorbit mult în urma prestațiilor lor din sezonul recent încheiat.
Iosif Rotariu a abordat acest subiect în cadrul unui interviu acordat recent. Fostul fotbalist, care are în palmares, printre altele, 4 titluri de campion și 3 Cupe ale României, a dezvăluit cine sunt tinerii care l-au impresionat în Liga 1.
Fostul mijlocaș, care a fost integralist în tricoul României la turneul final al Campionatului Mondial din 1990, i-a nominalizat pe Darius Olaru, Rareș Ilie și Ștefan Baiaram, prezentându-le calitățile prin care cei 3 l-au impresionat.
"Eu văd în Darius Olaru un jucător destul de complet, cu evoluții foarte bune în campionatul intern. La echipa națională, într-adevăr, încă nu s-a acomodat, dar nici echipa nu-l ajută.
În Darius Olaru văd un jucător care nu că se aseamănă cu mine, dar din punctul de vedere al efortului fizic, al implicării, al declarațiilor pe care le dă vizavi de presă, este un copil care are foarte multe calități.
Eu îl văd pe Darius Olaru ca pe un fotbalist de modă veche, foarte educat, cerebral, iar în teren dă totul pentru echipă și are foarte multe calități.
Pe locul doi l-aș vedea pe Rareș Ilie de la Rapid, nu-i cunosc caracterul, mentalitatea, dar în schimb are niște calități extraordinare.
Pe locul trei, îmi place foarte mult de Ștefan Baiaram de la Craiova. Aici, eu cred că greșesc foarte mulți antrenori, pentru că îi bulversează. Cel puțin Baiaram era cel mai bun pe partea stângă, dar probabil că acolo ar trebui să joace. Îl văd ca pe un jucător de viitor", a spus Iosif Rotariu, potrivit Sport.ro.
Citește și:

Darius Olaru, în atenția lui Torino

Darius Olaru a fost unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB în sezonul recent încheiat. Mijlocașul a avut prestații foarte bune în această lună și în tricoul României.
În urma evoluției din meciul cu Finlanda, Olaru i-ar fi impresionat pe cei de la Torino, care au fost la București pentru a-l urmări în meciul din a treia etapă a Ligii Națiunilor.
De altfel, jurnaliștii din Italia au scris încă de la finalul lunii aprilie că reprezentanții lui Torino au pus ochii pe trei jucători de la FCSB și unul de la Rapid București, fiind vorba despre Darius Olaru, Octavian Popescu și Ianis Stoica, respectiv Rareș Ilie.
Conform sursei citate, directorul sportiv al echipei care ocupă locul 11 în clasamentul din Serie A ar fi fost în România pentru a-i vedea pe jucătorii lui Toni Petrea. Davide Vagnati ar fi rămas impresionat cel mai tare de Octavian Popescu și Darius Olaru, însă a fost conștient că transferurile vor fi extrem de greu de realizat în condițiile în care șefii roș-albaștrilor vor sume uriașe de bani în schimbul celor doi.
Reprezentanții clubului din Serie A vor continua să-l urmărească pe mijlocașul de 24 de ani al vicecampioanei României. Dacă vor dori să-l transfere, italienii vor trebui să achite 10 milioane de euro pentru Darius Olaru, aceasta fiind suma la care fotbalistul este cotat de către conducerea celor de la FCSB.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo