UPDATE / Câțiva dintre jucătorii de la CFR Cluj au ajuns la stadion pentru antrenamentul din această după-amiază. Potrivit Sport.ro, primii fotbaliști care au ajuns în Gruia sunt Itu și Burcă.

Marius Șumudică a fost demis de la CFR Cluj după eliminarea din Europa League. În această dimineață, antrenorul nu a fost lăsat să intre în baza de antrenament, unde era programată o ședință de recuperare după meciul cu Steaua Roșie Belgrad, oamenii de la pază informându-l că nu mai are ce căuta în Gruia.
Fotbal
Marius Șumudică, pe lista unui club important din Turcia! Prima reacție a antrenorului
26/10/2022 LA 16:30
În urmă cu câteva minute, Șumudică a vorbit la Digi Sport despre situația de la Cluj, spunând că el nu va renunța la postul său și că și-a făcut deja programul pentru mâine, când echipa ar trebui să intre în cantonamentul dinaintea partidei cu FCSB din Liga 1.
De asemenea, tehnicianul a declarat că jucătorii nu se vor prezenta la antrenamentul din această după-amiază, care ar trebui să fie condus de cel cu care oficialii CFR-ului ar fi ajuns la un acord pentru a prelua echipa, Dan Petrescu.
EXCLUSIV | DAN PETRESCU NU VINE SINGUR LA CFR! A CONVINS DEJA UN FOTBALIST SĂ SEMNEZE CU CLUJENII. URMEAZĂ ALTE 2 MUTĂRI
"Eu am făcut programul pentru mâine. Nu m-a sunat nimeni, eu tot aștept. Astăzi, știe toată lumea, am fost la antrenament și nu am fost lăsat să intru. Diseară jucătorii nu se vor duce la antrenament!
Nu știu ce se întâmplă sau ce o să fie. Eu am contract și nu pot să îmi dau demisia pentru că sunt pe primul loc în campionat și sunt calificat în grupele Conference League!
Mâine echipa trebuie să intre în cantonament pentru meciul cu FCSB! Vom vedea ce va fi! Deocamdată, clubul nu are jurist, nu are președinte... Nici nu știu cine și când o să mă sune, daca o să mă sune...", a declarat Șumudică.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205795.png

Haos la CFR Cluj

După înfrângerea în fața celor de la Steaua Roșie Belgrad, oficialii celor de la CFR Cluj s-au luat la bătaie într-unul dintre birouri. Marius Șumudică a fost demis de la echipă, alături de el părăsind gruparea campioană și președintele Marian Copilu, dar și juristul Ionuț Ivașcu. Informația a surprins, în contextul în care primul era văzut de mulți drept omul din spatele performanțelor din ultimii ani, iar celui de-al doilea nu aveau cum să i se impute rezultatele.
ADVERSARELE CFR-ULUI DIN GRUPELE CONFERENCE LEAGUE NU SUNT DE SPERIAT! ALKMAAR, CEA MAI PUTERNICĂ
Doar că aceștia au fost victime colaterale. Concret, la CFR se formaseră două tabere: una care îl susținea pe Șumudică și alta care voia să scape neapărat de el, considerându-l un tehnician foarte slab, incapabil să ducă echipa la nivelul următor.
Lucrurile au ajuns astfel la o temperatură de fierbere după meciul cu sârbii, astfel că la finalul confruntării de aseară kinetoterapeutul Viorel Boncoi și juristul CFR-ului s-ar fi luat la bătaie într-un birou, iar Marian Copilu ar fi intervenit, totul degenerând.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Fotbal
Marius Șumudică laudă prestațiile lui Alibec. "Este printre cei mai buni atacanți cu care am lucrat"
24/10/2022 LA 10:02
Romanian Liga I
Șumudică intervine în conflictul de la CFR Cluj. Sfat pentru Dan Petrescu: "Cum să lucrez cu el?!"
20/09/2022 LA 18:44