După ultimul meci din acest an, Mircea Rednic a anunțat că va da afară 14 jucători de la Dinamo, fiind nemulțumit de faptul că are la dispoziție un lot extrem de numeros, dar care nu reușește să obțină rezultatele dorite.
Antrenorul a fost, însă, demis la mai puțin de 24 de ore de la declarațiile oferite după înfrângerea cu Farul Constanța, iar astăzi oficialii din Ștefan cel Mare au spus că nu vor pleca mai mult de 5 jucători, în locul cărora vor fi aduși alți fotbaliști.
Potrivit ProSport, șefii lui Dinamo au renunțat deja la 3 jucători. Este vorba despre Tomas Vestenicky, Petar Gluhakovic și Marko Nunic, fotbaliști care au fost aduși la echipă în ultimele luni, la insistențele lui Rednic.
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
ACUM 9 ORE
Iuliu Mureșan ar fi contestat încă de atunci transferurile, însă jucătorii au semnat în conformitate cu dorința tehnicianului. Acum, ei au fost dați afară, Gluhakovic având de gând să-și ceară drepturile financiare stipulate în contract la FIFA.
Ceilalți fotbaliști pe care Mircea Rednic ar fi vrut să-i dea afară vor fi evaluați de noul antrenor al lui Dinamo, Flavius Stoican, care va decide dacă aceștia vor continua sau nu în tricoul alb-roșu.
Citește și:

MARELE PERICOL CARE O PÂNDEȘTE PE DINAMO DUPĂ DEMITEREA LUI REDNIC

După ce conducerea a decis să îl dea afară (a câștigat un singur meci din 12, dar a comis o serie de alte probleme, care i-au deranjat pe șefi), ultrașii au reacționat vehement, mulți dintre ei anunțând deja că nu vor mai susține proiectul DDB.
Problemele pot fi și mai mari, din punct de vedere economic, în contextul în care Nicolae Badea îl susținea total pe tehnician. El nu doar că l-a impus pe Rednic la echipă în toamnă, dar mulți consideră că e "omul din umbră", fără de care clubul din Ștefan cel Mare nu ar putea să supraviețuiască din punct de vedere financiar.
Conform Telekom Sport, Badea e foarte supărat pe actuala conducere a clubului, care nu doar că i-a dat afară protejatul, dar a luat această decizie fără să îl consulte. Evident, în măsura în care s-ar fi ajuns la astfel de discuții, patronul Computerland l-ar fi susținut pe "Puriu".
În consecință, firma lui Nicolae Badea e pregătită să încheie colaborarea cu formația din Ștefan cel Mare. Mai mult, fostul președinte al Consiliului de Administrație al echipei Dinamo i-ar fi transmis lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, că odată cu firma sa, și celelalte branduri care își făceau publicitate la Dinamo prin intermediul relațiilor avute de Badea, își vor retrage sprijinul.
https://i.eurosport.com/2021/12/21/3275753.jpg
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
21/01/2022 LA 20:55
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
21/01/2022 LA 20:14