FCSB și-a luat revanșa în fața celor de la FC Argeș, învingând cu scorul de 3-2. Deși au fost la conducere în două rânduri, roș-albaștrii și-au asigurat victoria abia în ultimele secunde ale jocului, grație unui gol marcat de Dumiter.
În urma succesului de la Pitești, echipa lui Toni Petrea s-a apropiat la doar 5 puncte de liderul clasamentului, CFR Cluj, relansând lupta pentru titlu. Helmut Duckadam a comentat situația din play-off-ul Ligii 1.
Fostul fotbalist a spus că, din punctul său de vedere, jucătorii celor de la FCSB au arătat mai bine în ultimele săptămâni, reușind să aducă echipa în situația de a avea din nou șanse de a-și adjudeca trofeul de campioană a României.
Romanian Liga I
CFR ar putea pierde un titular de drept în această vară: "Chiar îmi doresc să plec"
ACUM 2 ORE
"La ultimele două meciuri chiar mi-a plăcut FCSB. Mult mai ambițioși jucătorii, încearcă să fie mai altruiști. Sunt surprins în mod plăcut de felul în care joacă FCSB la ora actuală. Cu șanse, nu foarte mari, dar acum pot să spun că au șanse la titlu.
Până acum am spus că CFR a câștigat detașat, dar văzând jocul celor de la CFR și jocul lui FCSB, cred că FCSB are șansa ei, mică, dar o are", a declarat Helmut Duckadam, potrivit Digi Sport.
Citește și:

"Nu vreau să mă mai gândesc la titlu!"

La finalul partidei, antrenorul celor de la FCSB a analizat prestația echipei sale. Toni Petrea a evidențiat greșelile cauzate de neatenție și le-a cerut jucătorilor lui să fie mai atenți în următoarele meciuri pentru a nu mai ajunge în situația de a rata victoria după ce echipa a fost la conducere în două rânduri.
"Important e că am câștigat. Am avut și un om în plus. Am avut și penalty-ul acela... Mă bucur că am reușit să marcăm, să câștigăm. Trei puncte după un meci frumos, cu de toate, faze de poartă, penalty-uri, cartonaș roșu... Sper să o țină tot așa cei de la FC Argeș.
Am ajuns în situația de a fi egalați de două ori, e păcat de efort, de munca depusă, să luăm două goluri cadou. Trebuie să fim mai atenți în unele momente.
Chiar nu vreau să mă mai gândesc la titlu. De câte ori ne-am gândit, am făcut calcule, nu am reușit să câștigăm noi meciurile. Am vorbit și cu jucătorii să luăm meci cu meci.
Vedem ce se va întâmpla în continuare. Acesta a fost un meci aspru, s-a văzut o dorință din partea lor. Se motivează în plus, trebuie să ne obișnuim", a spus Toni Petrea.
După pauza competițională cauzată de meciurile echipei naționale, FCSB va primi vizita celor de la Universitatea Craiova, în timp ce echipa lui Dan Petrescu o va înfrunta pe FC Argeș, pe teren propriu. Cele două candidate la titlu se vor înfrunta în etapa a 5-a din play-off, la jumătatea lunii aprilie.
Romanian Liga I
Cornel Dinu o pune la zid pe CFR, după al 5-lea titlu la rând: "Au dovedit un cinism de neacceptat"
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Încă un fotbalist pleacă de la CFR Cluj! Anunțul făcut la nici 24 de ore de la cucerirea titlului
ACUM O ZI