În această seară, Universitatea Craiova a câștigat derby-ul din a treia etapă a play-off-ului Ligii 1, impunându-se în fața celor de la FCSB, în deplasare, cu scorul de 0-2. Golurile victoriei au fost marcate de Andrei Ivan, din penalty, și Ovidiu Bic.
După meci, antrenorul oltenilor a vorbit despre evoluția jucătorilor săi. Laurențiu Reghecampf a spus că este cu atât mai fericit pentru victorie cu cât unii dintre fotbaliștii săi nu s-au putut antrena înaintea partidei din cauza unor probleme medicale.
În plus, tehnicianul a comentat și situația celor de la FCSB, explicând ce problemă a identificat în jocul roș-albaștrilor și ce le-a cerut elevilor săi pentru derby-ul care s-a disputat pe Arena Națională, în fața a circa 15.000 de suporteri.
Romanian Liga I
CFR Cluj este campioana României pentru al cincilea sezon consecutiv! Craiova n-a ajutat-o pe FCSB
IERI LA 20:21
"A fost un meci greu, FCSB e o echipă foarte bună, foarte periculoasă. Au jucători cu personalitate, cu calitate individuală foarte bună. Ne-am apărat bine, am avut și șansă la câteva ocazii mari pe care ei le-au ratat. Băieții mei și-au dat viața, au luptat, sunt fericit pentru rezultat.
Am stat bine la faze fixe. Nu cred că este neașteptat rezultatul, s-a vorbit mult înainte de meci. Dar au fost 6-7 jucători care n-au făcut antrenament câteva zile. Înfrângerea din ultimul meci cu FCSB a fost foarte dureroasă, pentru că băieții jucaseră foarte bine. Azi am fost mai concentrați, știam că avem calitatea necesară pentru a-i bate pe cei de la FCSB.
Citește și:

"FCSB trebuie să regleze acest lucru!"

Majoritatea jucătorilor ofensivi de la FCSB își pot schimba poziția. Bineînțeles, la un moment dat, trebuie să există o ordine, o disciplină în ceea ce se face pe teren, dar asta nu este problema mea. Este problema celor de la FCSB și trebuie să regleze acest lucru.
I-am pregătit pe jucătorii mei și le-am spus că jucătorii de la FCSB vor încerca să-și schimbe pozițiile, să joace foarte repede, dintr-o atingere. Am hotărât ca la acest meci să nu mai existe aut scurt, doar aut în careu, la bătaie. Să nu mai alergăm după cei de la FCSB, să plece pe contraatac. Să facem ceea ce lor nu le place.
În momentul în care îi pui sub presiune pe cei de la FCSB, când ai calitate la mijlocul terenului, au mari probleme pe această tranziție negativă", a declarat Laurențiu Reghecampf.
După victoria cu FCSB, Universitatea Craiova a acumulat 33 de puncte și a revenit pe a treia poziție a clasamentului, în timp ce roș-albaștrii, care au suferit prima înfrângere din play-off, au rămas cu 37 de puncte pe locul 2 al clasamentului, la 5 puncte de liderul CFR Cluj, care urmează să joace luni cu FC Argeș și care s-ar putea distanța la 8 puncte.
În următoarea etapă a play-off-ului, oltenii vor primi vizita celor de la CFR Cluj, iar FCSB va juca acasă cu FC Voluntari.
Romanian Liga I
Reghecampf, sincer după victoria cu FC Voluntari! "Trebuie să suferim și noi în anumite momente"
30/04/2022 LA 20:28
Romanian Liga I
"Practică cel mai frumos fotbal!" Ce echipă din Liga 1 l-a impresionat pe Anghel Iordănescu
20/04/2022 LA 08:14