Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Laurențiu Reghecampf le-a spus celor de la Neftchi Baku care sunt motivele pentru care s-a despărțit de Craiova

Bianca Dumitru

Publicat 22/06/2022 la 17:51 GMT+3

Laurențiu Reghecampf și-a găsit echipă la scurt timp după despărțirea de CS Universitatea Craiova. Antrenorul de 46 de ani a fost deja prezentat de azerii de la Neftchi Baku, cărora le-a vorbit despre motivele pentru care a fost demis de olteni.

Laurențiu Reghecampf

Credit imagine: Eurosport

Laurențiu Reghecampf a fost demis săptămâna trecută de Universitatea Craiova, dar și-a găsit repede echipă. Românul a acceptat oferta azerilor de la Neftchi Baku, formație cu care a semnat un contract pe două sezoane.
Antrenorul a fost prezentat oficial la echipă, oferind și câteva declarații. Printre altele, Reghecampf le-a vorbit azerilor și despre ce s-a întâmplat în Bănie.
Tehnicianul de 46 de ani a explicat de ce s-a despărțit de oltenii pe care i-a pregătit timp de 11 luni, bifând la cârma lor 44 de meciuri, în care a înregistrat 25 de victorii, 7 rezultate de egalitate și 12 înfrângeri.
"M-am întors în România și am antrenat Universitatea Craiova. Am avut ca obiectiv să calific echipa în Conference League, în primul an de contract.
În al doilea, am avut ca obiectiv titlul. După o conversație cu patronul, am decis să-mi închei contractul, pentru că nu vedeam niciun viitor și niciun sprijin pentru a câștiga titlul în sezonul care urmează să înceapă", a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit AS.ro.
Citește și:

LAURENȚIU REGHECAMPF A SEMNAT CU NEFTCHI BAKU

Neftchi Baku a terminat sezonul precedent pe locul doi în Azerbaidjan, la 19 puncte distanță de campioana Qarabag. Astfel, noua echipă a lui Reghecampf va juca în preliminariile Conference League. Primii adversari europeni pentru Reghecampf vor fi ciprioții de la Aris Limasol, meciul tur, programat pe 21 iulie, în deplasare, urmând a marca și debutul oficial al românului la noua formație.
Neftchi Baku are un lot evaluat la 8,5 milioane de euro. Gruparea din capitala Azerbadjanului a fost fondată în 1937 și are în palmares 9 titluri de campioană (cele mai multe, la egalitata cu Qarabag), 7 Cupe și două Supercupe.
Pentru Laurențiu Reghecampf, Neftchi Baku va fi a doua echipă străină, din Europa, pe care o antrenează, după Litex Lovech, unde a fost în perioada august - septembrie 2015.
Tehnicianul a mai antrenat în străinătate, dar în zona arabă, trecând pe la Al Hilal, Al Wahda, Al Wasl și Al Ahli. În România, Reghecampf le-a mai pregătit pe Gloria Bistrița, FC U Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB și Universitatea Craiova.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo