UPDATE / LPF a luat decizia de a muta meciul dintre Farul și FCSB pe data de 4 noiembrie, de la ora 17:30, conform informațiilor DigiSport.
Potrivit regulamentului Ligii 1, partida nu ar mai fi putut fi amânată pentru că trebuie să se joace înainte de finalul turului, iar a 15-a etapă a acestui sezon (ultima din tur) se va disputa în perioada 5-8 noiembrie, înainte de pauza competițională cauzată de ultimele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

Romanian Liga I
Oficial! FC Hermannstadt debutează pe noua arenă din Sibiu pe 10 decembrie. Anunțul clubului
17/11/2022 LA 13:48
FCSB a rămas cu doar 11 jucători apți pentru meciul cu Farul, programat duminică, 24 octombrie, de la ora 20:30. În aceste condiții, oficialii roș-albaștrilor au cerut joi amânarea partidei.
Potrivit DigiSport, reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal au acceptat solicitarea roș-albaștrilor, forul fiind acum nevoit să decidă când se va juca meciul, în funcție de datele disponibile în calendar. Potrivit regulamentului, partida trebuie să fie reprogramată în prima dată liberă disponibilă, dar nu mai devreme de 7 zile de la data inițială.
Decizia LPF de a amâna meciul dintre FCSB și Farul s-a bazat pe paragraful din regulament care precizează că o echipă trebuie să aibă cel puțin 13 fotbaliști disponibili, dintre care un portar.

"Nu avem soluții!"

După ce au cerut amânarea partidei cu Farul, cei de la FCSB au anunțat prin vocea managerului general că și meciul cu FC Voluntari din optimile Cupei României este în pericol. Oficialii roș-albaștrilor au declarat că au fost depistate cazuri de Covid-19 și în rândul jucătorilor din academie și că până miercuri, când este programată partida din Cupă, nu vor recupera prea mulți fotbaliști.
"Avem 11 jucători valizi, cu 2 portari. Avem focar de Covid și în academie, ieri fiind depistați pozitiv Fulga, Geană, Moraru, Buhai, Bănuț și Bulimar, testarea celorlalți având loc azi.
Nu putem juca nici măcar meciul de miercuri din Cupa României pentru că singurii jucători care ies din izolare înainte de ziua în care e programat sunt Straton și Șerban (accidentat), iar niciun alt fotbalist accidentat care e negativ nu poate reveni până atunci. Nu avem soluții și nu dorim nimănui să ajungă în situația noastră.
P.S. Oricine ar putea specula regulamentele și să câștige la masa verde, 'fabricând' 5 accidentări, dar în niciun caz Hagi și Popescu", a anunțat managerul roș-albaștrilor, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.
În cazul în care FCSB nu se va putea prezenta la meciul cu FC Voluntari din optimile Cupei României, echipa lui Edi Iordănescu va fi eliminată din competiție, pentru că, potrivit regulamentului, partidele din Cupa României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitive la testările pentru Covid-19 nu se pot reprograma.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Romanian Liga I
Farul Constanța, doar o remiză cu Chindia! Cele două echipe, neînvinse în SuperLigă din septembrie
12/11/2022 LA 17:36
Romanian Liga I
Gică Hagi, mesaj clar: "Nu cred că există un club în lume care să facă asta!" Ce spune de Europa
11/11/2022 LA 20:58