Dinamo speră ca astfel să scape de problemele financiare. Totuși, viitorul clubului este incert, lucru confirmat și de directorul sportiv al lui Dinamo, Mario Nicolae.

Dinamo caută salvarea în insolvență

„Mai avem nevoie de puţină răbdare şi înţelegere. Cu toţii ne dorim să aflăm cât mai repede care e următorul pas și ce se va întâmpla cu viitorul lui Dinamo pe termen scurt, mediu şi lung.
Romanian Liga I
Dinamo are un nou administrator special! Cine e favorit acum să fie numit antrenor
20/07/2022 LA 15:05
E o situaţie delicată, foarte dificilă. Viitorul multor oameni depinde de situaţia asta de la Dinamo, vorbim despre familiile jucătorilor, ale angajaţilor, și nu sunt puţini, ale acestor oameni care în ultimul an au fost alături de Dinamo. Şi vor să ştie exact ce se va întâmpla cu acest club
Ca director sportiv nu pot decât să fiu mândru şi să felicit jucătorii şi staff-ul tehnic pentru dăruirea şi profesionalismul de care au dat dovadă, de la reunire și până în momentul acesta. Nu a existat în niciun moment vreun conflict sau un moment în care să nu ofere maximum la antrenamente. Tot respectul meu pentru ei. Și în aceste momente sunt aici și se antrenează la capacitate maximă.
Să sperăm că în curând, în câteva zile, vom afla ce se va întâmpla cu viitorul clubului Dinamo. Sper ca cei care vor avea putere de decizie să ia deciziile cele mai bune şi cele mai sănătoase, pentru ca acest club imens să funcţioneze bine pe plan sportiv.
E clar că trebuie să se găsească un echilibru financiar faţă de toţi care sunt în momentul de faţă la Dinamo şi să se construiască corect şi transparent viitorului clubului”, a spus Mario Nicolae, conform Telekom Sport.
Romanian Liga I
FC Hermannstadt l-a transferat pe primul jucător mexican din istoria campionatului României
20/07/2022 LA 13:45
Romanian Liga I
Florin Tănase nu mai e dorit la FCSB! Fotbalistul, aproape de un transfer în China. Unde e așteptat
20/07/2022 LA 12:38