Adrian Mutu a semnat cu Rapid, luându-i locul lui Mihai Iosif pe banca tehnică după ce oficialii clubului au decis să-l demită pe antrenor ca urmare a faptului că echipa a avut un parcurs slab în ultimele luni.
După anunțul oficial al numirii lui Mutu ca antrenor principal al giuleștenilor, Marius Șumudică a reacționat pe rețelele de socializare. Tehnicianul, care nu ar fi refuzat o ofertă de a-l înlocui pe Iosif la Rapid, a transmis un mesaj scurt, prin care și-a exprimat dezamăgirea.
"C-așa-i în viață!" a scris Șumudică în descrierea unei fotografii pe care era notat citatul: "Și până la urmă începi să te obișnuiești cu viața, să fii puternic, să fii singur și mai ales să fii puternic de unul singur!"
Romanian Liga I
Gabi Tamaș pleacă de la FC Voluntari la finalul sezonului! Cu ce echipă din Liga 1 ar putea semna
29/04/2022 LA 04:36
Citește și:

Prima reacție a lui Adrian Mutu după ce a semnat cu Rapid

Marți seară, Rapid a ajuns la 10 meciuri fără victorie în Liga 1, iar lipsa de rezultate i-a făcut pe șefii clubului să ia decizia de a-l demite pe Mihai Iosif. Noul antrenor al echipei este Adrian Mutu, care a semnat un contract pe un an și jumătate, urmând a avea un salariu de 10.000 de euro pe lună.
Imediat după semnarea contractului, Mutu a oferit și primele declarații din noua postură, afirmând că este o mare responsabilitate să fie antrenorul Rapidului. În același timp, tehnicianul a încercat să-i câștige pe fani, menționând că aceștia aduc echipei un spirit unic.
"Rapid este un club important al României, mă bucur să fiu aici, dar în același timp sunt concentrat să facem treabă bună și să reușim să avem rezultate și mai bune de-acum încolo. Rapid are un spirit unic, construit de-a lungul atâtor ani, cu niște suporteri ce transmit acea pasiune, pe care am văzut-o întotdeauna în tribune.
Au fost alături de noi atunci când am jucat cu echipa națională în Giulești. Este o mare responsabilitate, rezultatele din trecut și istoria ne obligă să dăm 100% pentru acest club", a declarat Adrian Mutu, citat de site-ul oficial al Rapidului.
Staff-ul lui Mutu este format din Bogdan Pătrașcu și Eduard Stăncioiu, antrenori secunzi, Ciprian Niță, analist video, Roberto Buerrero, preparator fizic. Mihai Nădăban va rămâne antrenor de portari, iar Gabriel Stoica va reveni ca antrenor în cadrul centrului de copii și juniori.
Romanian Liga I
#AiNoștri | Gh. Dungu, portarul cu peste 200 de meciuri în tricoul Rapidului: "Echipa mea de suflet"
14/04/2022 LA 15:43
Romanian Liga I
Rapid, prima victorie pe noua arenă din Giulești! Echipa lui Mutu a ajuns la 3 victorii consecutive
02/04/2022 LA 19:49