Craiova a pierdut al doilea meci acasă, 0-1 cu Chindia, iar Bergodi a decis să plece. Reghecampf este liber de contract și a fost pus pe lista posibililor înlocuitori ai italianului în Bănie. Fostul său secund, Toni Petrea a readus pe FCSB pe primul loc în Liga 1 după victoria confortabilă, 4-1 cu FC Botoșani și nu vrea să-l aibă ca adversar pe Reghecampf.
„Nu am vorbit cu Laurențiu Reghecampf, el este la Dubai. Ar fi interesant un duel cu el, dar nu pot să spun dacă se duce sau nu acolo. Nu e important ce îmi doresc eu. Dacă puneți problema așa, să nu vină!”, a declarat Toni Petrea la finalul meciului FCSB – FC Botoșani 4-1.
https://i.eurosport.com/2020/11/08/2931083.jpg
Romanian Liga I
Toni Petrea, despre motivul pentru care FCSB a câștigat meciul cu UTA Arad: "Jucătorii nu au cedat"
ACUM 21 ORE

Cuplul Reghecampf - Petrea a adus două titluri la FCSB

Toni Petrea a fost secundul lui Laurențiu Reghecampf în ultimii 10 ani, la FCSB, Snagov, Concordia Chiajna, Al Hilal, Litex, Al Wahda sau Al Wasl.
Reghecampf a câștigat alături de Petrea singurele titluri de campion din cariera de antrenor. FCSB s-a impus în Liga 1, Reghecampf și Petrea pe bancă în 2013 și 2014.

Petrea a urcat pe FCSB în poziția de lider în Liga 1

FCSB a fost condusă cu 1-0 de FC Botoșani, dar echipa lui Toni Petrea a revenit și s-a impus cu 4-1. Convocați de Rădoi la națională pentru dubla cu Norvegia și Irlanda de Nord, Tănase și Man au dat recital în fața unei echipe decimate de focarul de COVID-19. FCSB revine, astfel, pe primul loc în România după două luni. Ultima dată, echipa lui Petrea a fost lider la începutul lui septembrie, dar imediat după pauza provocată de meciurile echipelor naționale, FCSB a pierdut 2-1 la Voluntari și Craiova a urcat pe primul loc.
Romanian Liga I
Întăriri pentru Toni Petrea! Doi jucători de la FCSB, aproape de revenirea pe teren
02/12/2021 LA 13:05
Romanian Liga I
Toni Petrea a dezvăluit care este obiectivul celor de la FCSB după victoria de la Craiova
28/11/2021 LA 21:11