Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Toni Petrea către Reghecampf: "Să nu vină la Craiova!"

Ion Alexandru

Actualizat 08/11/2020 la 07:40 GMT+2

Craiova este în căutare de antrenor după ce italianul Bergodi și-a dat demisia, iar ultimul nume apărut pe lista oltenilor este Laurențiu Reghecamf. Fostul său colaborator, Toni Petrea vrea să evite un duel la titlu cu Reghe. FCSB și Craiova sunt la egalitate de puncte în fruntea Ligii 1.

Reghecampf kündigt seinen Vertrag bei Steaua Bukarest

Credit imagine: SID

Craiova a pierdut al doilea meci acasă, 0-1 cu Chindia, iar Bergodi a decis să plece. Reghecampf este liber de contract și a fost pus pe lista posibililor înlocuitori ai italianului în Bănie. Fostul său secund, Toni Petrea a readus pe FCSB pe primul loc în Liga 1 după victoria confortabilă, 4-1 cu FC Botoșani și nu vrea să-l aibă ca adversar pe Reghecampf.
„Nu am vorbit cu Laurențiu Reghecampf, el este la Dubai. Ar fi interesant un duel cu el, dar nu pot să spun dacă se duce sau nu acolo. Nu e important ce îmi doresc eu. Dacă puneți problema așa, să nu vină!”, a declarat Toni Petrea la finalul meciului FCSB – FC Botoșani 4-1.
Reghecampf și Toni Petrea au colaborat la două titluri câștigate de FCSB în 2013 și 2014. Sursa foto: Mediafax

Cuplul Reghecampf - Petrea a adus două titluri la FCSB

Toni Petrea a fost secundul lui Laurențiu Reghecampf în ultimii 10 ani, la FCSB, Snagov, Concordia Chiajna, Al Hilal, Litex, Al Wahda sau Al Wasl.
Reghecampf a câștigat alături de Petrea singurele titluri de campion din cariera de antrenor. FCSB s-a impus în Liga 1, Reghecampf și Petrea pe bancă în 2013 și 2014.

Petrea a urcat pe FCSB în poziția de lider în Liga 1

FCSB a fost condusă cu 1-0 de FC Botoșani, dar echipa lui Toni Petrea a revenit și s-a impus cu 4-1. Convocați de Rădoi la națională pentru dubla cu Norvegia și Irlanda de Nord, Tănase și Man au dat recital în fața unei echipe decimate de focarul de COVID-19. FCSB revine, astfel, pe primul loc în România după două luni. Ultima dată, echipa lui Petrea a fost lider la începutul lui septembrie, dar imediat după pauza provocată de meciurile echipelor naționale, FCSB a pierdut 2-1 la Voluntari și Craiova a urcat pe primul loc.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo