Edi Iordănescu a fost depistat pozitiv cu Covid-19 și va rata următoarele două partide ale celor de la FCSB în Liga 1, cu CS Mioveni și Farul Constanța. Alături de antrenor, tot staff-ul tehnic a fost infectat. Echipa va fi pregătită în următoarea perioadă de Eugen Nae, fost portar la Steaua, care a lucrat în ultimii ani alături de Cosmin Olăroiu, cea mai recentă experiență a sa în fotbal fiind la Jiangsu Suning.
Din izolare, Iordănescu a transmis un mesaj pe rețelele de socializare către jucătorii și suporterii celor de la FCSB. Tehnicianul a anunțat că nu va mai oferi declarații până în momentul în care va participa la o conferință de presă, rugându-i pe fanii roș-albaștrilor să meargă să susțină echipa, în care a spus că are mare încredere că va trata cu profesionalism următoarea perioadă.
Fotbal
Edi Iordănescu rămâne fără un jucător din lot pentru meciul amical cu Moldova
18/11/2022 LA 09:32
"Ultimele mele declarații vizavi de orice subiect din fotbal au fost făcute cu o zi înaintea partidei România - Armenia și înainte să fiu depistat cu Covid-19. Începând de luni m-am izolat. Nu am vorbit cu nimeni din presă și nici nu pot să o fac în perioada următoare. Îi rog pe reprezentanții mass-media să mă înțeleagă și să-mi respecte decizia, iar numele meu să nu mai fie folosit în diferite speculații.
Ne vom auzi / vedea din nou la prima conferință de presă la care voi putea participa, care va avea loc peste cel puțin două săptămâni, și atunci vor avea parte de deschiderea mea totală pentru a clarifica orice informație, așa cum am făcut de fiecare dată.
Am încredere necondiționată în colegii mei care se ocupă de echipă, am încredere totală în băieți, în profesionalismul și valoarea lor și fac apel la suporterii noștri să meargă în număr cât mai mare la meci indiferent că sunt din Buzău, că vin din București sau alte zone. Echipa are nevoie mare de sprijinul vostru! Sănătate maximă tuturor!", a fost mesajul postat de Edi Iordănescu.
Meciul dintre FCSB și CS Mioveni este programat sâmbătă, de la ora 20:30.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Fotbal
Edi Iordănescu, mesaj de mulțumire la adresa cluburilor care au dat jucători la națională
16/11/2022 LA 12:48
Fotbal
Edi Iordănescu, mesaj de susținere pentru Nicușor Bancu după aflarea perioadei de indisponibilitate
15/11/2022 LA 22:09