Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mihai Iosif și Cristiano Bergodi, dezamăgiți după remiza dintre Rapid și Sepsi! Ce au declarat

Bianca Dumitru

Publicat 11/02/2022 la 23:02 GMT+2

Rapid a remizat în compania celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-1, într-o partidă din a 26-a etapă a Ligii 1. După meci, antrenorii celor două echipe s-au arătat dezamăgiți, unul din cauza arbitrajului, iar celălalt pentru că formația sa are șanse minime de a prinde un loc în play-off.

Mihai Iosif și Cristiano Bergodi

Credit imagine: Eurosport

Rapid a obținut, în prelungiri, un punct din meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, încheiat cu scorul de 1-1. Deși au jucat în inferioritate numerică pentru aproximativ 60 de minute, giuleștenii au reușit să egaleze prin Alexandru Ioniță, care a înscris primul său gol după un an și jumătate.
La finalul partidei din a 26-a etapă a Ligii 1, antrenorii celor două echipe au comentat prestațiile jucătorilor lor, arătându-se dezamăgiți. Mihai Iosif a spus că este nemulțumit de modul în care formația sa a încasat un cartonaș roșu, felicitându-și însă fotbaliștii pentru că au luptat până în ultima clipă.
În plus, tehnicianul celor de la Rapid a vorbit despre presiunea care se pune asupra echipei, spunând că nu știe la ce să se aștepte.
"Rămânem cu un punct. Nu știu al câtelea meci este în care jucăm în 10. Este imposibil de greu să pregătești o săptămână meciul și apoi să rămâi în 10. Din punctul meu de vedere, nu a fost de roșu! În rest, nu pot decât să felicit jucătorii, am făcut o repriză a doua bună.
Am arătat spirit, devotament și fotbal. Nu cedăm, mi-mi place să lupt până în ultima clipă. Le-am spus la pauză că nu trebuie să pierdem meciul ăsta, din păcate, ăsta a devenit discursul.
Alex Ioniță mi-a răsplătit încrederea. Îl cunosc de când eram copil. I-am spus că va avea încrederea mea pe viață. Toți am avut nevoie de acest gol, și noi, și el. Nu a dat golul pentru el. Avea nevoie, chiar avea, mă bucur și-l felicit. Întârzie victoria pentru că jucăm mereu cu un om în minus sau aveam ratări monumentale.
Iau presiunea de pe umerii jucătorilor, dar și eu sunt om, am o inimă, un cap și nu aș vrea să plesnească pentru nimeni și nimic, că am și eu o familie. Trăind la o asemenea intensitate, nici nu mai știi la ce să te aștepți", a declarat Mihai Iosif.
Citește și:

"Probabil s-a terminat!"

De cealaltă parte, Cristiano Bergodi a spus că nu se mai uită la clasament pentru că nu crede că mai are șanse de a prinde un loc în play-off, cu toate că echipa sa este la doar 3 puncte de ocupanta locului 6, Farul, care are, însă, două meciuri în minus în acest moment.
"Sunt dezamăgit pentru că am pierdut două puncte. Când te oprești, nu mai joci mingea cum am jucat în prima repriză, deși ai un om în plus, normal că meritam ce am luat, adică un punct. În prima repriză a fost bine, dar în a doua repriză trebuia să plimbăm mingea. Nu am mai jucat deloc! Aruncam mingea sus, la bătaie, în contre. N-am explicații!
Erau trei puncte foarte importante pentru noi, care ne gândim la play-off. E numai vina noastră că n-am câștigat. Nu știu dacă e ultima șansă pentru play-off. Probabil s-a terminat, dar nu mă uit mult la clasament", a spus Cristiano Bergodi.
În următoarea etapă a Ligii 1, Rapid va juca pe terenul celor de la CFR Cluj, iar formația lui Bergodi va evolua în deplasare la FC Voluntari.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo