Articol scris de Viviana Moraru
Dinamo a încheiat anul 2021 cu o serie dezastruoasă de rezultate, fiind pe locul 15 în clasamentul Ligii 1, cu 12 puncte obținute după primele 21 de etape ale sezonului. Echipa din Ștefan cel Mare l-a schimbat, după ultimul meci din acest an, pe Mircea Rednic cu Flavius Stoican, iar noul antrenor al "câinilor" este încrezător că poate salva echipa de la retrogradare.
Stoican a declarat că Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Dinamo Kiev, i-a oferit o listă cu 12 tineri jucători, care nu se încadrează în planurile sale în Ucraina, dar care ar putea să fie de ajutor în situația actuală la Dinamo.
Fotbal
Cum încearcă Ucraina să ajungă la CM din Qatar! Dezvăluirea făcută de Mircea Lucescu
06/04/2022 LA 16:36
"Are o listă de 12 jucători, dar eu din cei 12 trebuie să aleg ce ne trebuie nouă, dacă ne ajută", a declarat Stoican, potrivit Pro TV.
Cei 12 jucători ar urma să vină sub formă de împrumut la formația alb-roșie, după ce mulți dintre aceștia nu vor mai fi păstrați la echipa la care au fost inițial împrumutați de către oficialii celor de la Kiev, Cernomorets Odessa.
Citește și:

Când urmează să se reunească lotul celor de la Dinamo

Dinamo se va reuni pe 5 ianuarie, intrând într-un cantonament la Săftica. Formația din Ștefan cel Mare va disputa meciuri amicale împotriva altor echipe de Liga 1, printre care se numără Mioveni și Farul.
Oficialii clubului vor încerca să întărească lotul în următoarea perioadă de mercato. Stoican i-a reprimit în lot pe Steliano Filip și Cosmin Matei, jucători care nu mai intrau în grațiile fostului antrenor, Mircea Rednic.
Pe de altă parte, formații din Liga a 2-a țintesc să împrumute jucători de la Dinamo. Andreas Mihaiu, Mihai Neicuțescu și Robert Moldoveanu ar putea ajunge la Politehnica Timișoara, formație antrenată de Costel Enache, aceștia 3 nemaifăcând parte din planurile lui Flavius Stoican.
https://i.eurosport.com/2021/12/29/3278044.jpg
Fotbal
Dinamo Kiev se mută pe...Giulești. Echipa sub 19 ani a primit permisiunea să joace în Youth League
27/03/2022 LA 07:36
Ukrainian Premier League
Mircea Lucescu i-a enervat pe suporterii lui Dinamo Kiev! "Nu a fost o surpriză! Trebuie să plece!"
15/03/2022 LA 06:54