Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mircea Rednic a debutat cu o remiză pe banca Viitorului! Constănțenii, egal cu Chindia Târgoviște

Irina Aldea

Publicat 12/12/2020 la 21:51 GMT+2

Chindia Târgoviște și Viitorul Constanța au remizat, scor 1-1, în ultima partidă a zilei de sâmbătă din Liga 1, în etapa cu numărul 13 din sezonul competițional 2020/2021.

Mircea Rednic

Credit imagine: Eurosport

Chindia Târgoviște și FC Viitorul au remizat la Giurgiu, scor 1-1, în primul meci al lui Mircea Rednic pe banca tehnică a constănțenilor. Primii care au înscris au fost chiar elevii lui Rednic, care au deschis sorul în minutul 14 prin Gabi Iancu, din pasa lui Dussaut. Băieții lui Rednic au controlat partida fără drept de apel până în minutul 36, atunci când portarul Cojocaru a fost eliminat pentru un fault de amator în afara careului.
Chiar dacă Viitorul a gestionat admirabil partida chiar și în 10 oameni, elevii pregătiți Emil Săndoi au schimbat tactica la pauză și au reușit să egaleze în minutul 63, din reușita lui Daniel Florea, care a primit o pasă de la Neguț. În plus, târgoviștenii au ratat și o ocazie incredibilă în minutul 88 prin Martac, deși pe final s-a jucat pe contre, orice echipă având posibilitatea de a marca golul decisiv.
Pentru trupa lui Mircea Rednic urmează meciul de pe teren propriu cu FC Botoșani, în timp ce Chindia Târgoviște va face deplasarea la FC Voluntari în etapa următoare. Dâmbovițenii ocupă locul 8 în clasamentul Ligii 1, în timp ce Viitorul se află pe ultimul loc care duce în play-off, locul 6, cu 17 puncte după 12 etape parcurse.

Chindia Târgoviște – FC Viitorul 1-1 | Echipele de start:

  • Chindia Târgovişte: Aioani – Martac, Fomba, Piţian, C.Dinu – Atanase, Raţă, Dumitrescu, Neguţ – D.Florea, D.Popa. Antrenor: Emil Săndoi.
  • Viitorul: Cojocaru – Dussaut, Ghiţă, Dobrosavlevici, De Nooijer – Ciobanu, Artean; Matei, Iancu, Măţan – Luckassen. Antrenor: Mircea Rednic.
  • Arbitru: Horia Mladinovici
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo