Dinamo va juca duminică, de la ora 17:30, în deplasare pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, într-un meci contând pentru etapa a 14-a a Ligii 1. 'Câinii roșii' au 10 meciuri consecutive fără victorie în campionat, iar Mircea Rednic este supărat pe unii dintre jucătorii săi.
Antrenorul a vorbit astăzi, în cadrul conferinței de presă dinaintea partidei cu Sepsi, atât despre situația de la echipă, cât și despre așteptările pe care le are de la fotbaliștii săi, declarând că pe unii i-a trimis la echipa a doua pentru a-i motiva.
"Orice meci e important pentru noi și mai ales punctele. Am pierdut puncte și cu UTA, și cu Rapid, măcar e bine că am condus. Importantă e prima victorie, apoi nu ne mai oprim până la iarnă. Important este să ne salvăm de la retrogradare. Deja echipa e mult mai omogenă, nu voi mai face schimbări. Sper să gestionăm mult mai bine finalurile de meci. La anul probabil echipa va arăta mai bine. Cu unii jucători nu voi mai avea răbdare.
Fotbal
Mircea Rednic revine în fotbal și se va lupta cu Dinamo pentru promovare
04/06/2022 LA 05:00
Am avut și perioade foarte bune, mă refer la cele mai recente două meciuri jucate de noi acasă, am avut și ocazii în cele două meciuri. Sigur, nu mă refer la partida de la Mediaș, care a fost altceva. De aceea spun că abia aștept acum meciul cu Sepsi.
Eu am răbdare cu unii dintre jucători, cu alții nu. Unii au trecut la echipa a doua, să-și revină. Alții s-au obișnuit la echipa mare și la echipa a doua, ori joacă cum joacă, ori se dau accidentați. Unii sunt răsfățați și trebuie să înțeleagă că nu mai merge. Dacă la Liga 3 nu arăți că ești mai bun decât ceilalți, nu ai ce să mai cauți la echipa mare", a declarat Mircea Rednic.
Tehnicianul din Ștefan cel Mare a comentat și contribuția pe care fostul acționar majoritar al clubului, Nicolae Badea, o are, dar și informația potrivit căreia niște investitori din Dubai ar fi interesați de Dinamo.
"Trebuie sa facem toți eforturi, eu să dau prime la meciul acesta, ca să ținem aproape de echipă. E plăcerea mea, sunt banii mei și fac ce vreau. Domnul Badea nu dă prime, dar completează foarte multe salarii aici. Plus DDB, care face eforturi și sunt foarte mari. Sper să vină și alții, și arabii, și cei din Afganistan", a adăugat Rednic.

Niște investitori din Dubai, interesați de Dinamo

Dinamo traversează cel mai greu moment din istorie. Are probleme mari financiare, trăiește exclusiv cu ajutorul suporterilor și din drepturile TV, iar azi se află pe loc retrogradabil, având o serie de 10 meciuri fără victorie în Liga 1. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a făcut însă o dezvăluire cu care alimentează speranțele suporterilor.
"Am avut tatonări cu câțiva oameni de afaceri de aici, din Dubai. Nu am vorbit încă concret despre bani dar urmează să vorbim săptămâna viitoare despre asta. Există posibilitatea ca în curând la Dinamo să vină investitori puternici din Dubai", a declarat Răzvan Zăvăleanu.
După 13 etape scurse din acest sezon, Dinamo ocupă penultima poziție în Liga 1, cu numai 8 puncte acumulate. După meciul cu Sepsi, "câinii" vor juca acasă împotriva campioanei CFR Cluj, în ultima etapă a turului din sezonul regulat.
Meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe și Dinamo este programat duminică, de la ora 17:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Romanian Liga I
Ioan Andone îi cere demisia lui Mureșan și face praf un jucător de la Dinamo: "O să vedeți scandal!"
24/12/2021 LA 08:26
Romanian Liga I
Noul plan al lui Dinamo după demiterea lui Rednic! Câți jucători vor pleca de la echipă
22/12/2021 LA 11:58