Dinamo a fost învinsă în partida din etapa cu numărul 21 a Ligii 1, scor 0-2, de către Farul Constanța, grație golurilor marcate de Jefte Betancor și George Ganea. 'Câinii roșii' încheie astfel anul 2021 cu doar 12 puncte, fiind pe locul 15 în clasamentul campionatului.
La finalul meciului, antrenorul lui Dinamo a comentat prestația jucătorilor săi, punctând că echipa nu s-a prezentat rău. Mircea Rednic a explicat, însă, că lotul său va suferi modificări importante până la reluarea competiției, anunțând că gruparea din Ștefan cel Mare se va despărți în următoarele săptămâni de 14 fotbaliști.
Citește și:
Romanian Liga I
Ioan Andone îi cere demisia lui Mureșan și face praf un jucător de la Dinamo: "O să vedeți scandal!"
24/12/2021 LA 08:26
"Nu-mi convine situația. Dar am pierdut 3 fundași centrali, doi ieri, azi unul, la încălzire. Mai mult de jumătate din echipă a lipsit, dacă îi luăm în calcul și pe cei suspendați. Chiar și așa, nu ne-am prezentat rău. Ok, eșecul e eșec, dar n-am avut ce să fac. A fost un joc util, am mai dat șansă unor jucători care au evoluat mai puțin.
Din ianuarie încolo, accept să fiu judecat. Până acum, n-a fost ușor. Farul e o echipă omogenă, joacă de ani buni împreună. Au jucători buni, le lași spațiu, te judecă. Nu mi se pare corect ca unui apărător de la Dinamo să îi strecori mingea printre picioare.
La Dinamo nu se poate așa ceva. Sunt obligat să schimb și voi schimba. De-acum sunt răspunzător 100%! Ai 5.000 pe lună, n-ai jucat la Iași, vii la Dinamo și te ridiculizează Ganea.
A ieșit în repriza a doua pentru că spunea că nu mai are aer, a intrat răcit... Am vrut să amânăm meciul. Ieri nu ne-am antrenat, ne-am izolat fiecare în camera lui. Au fost mai mulți jucători răciți. Am avut și probleme cu portarii, probleme mari cu fundașii centrali.
Am fundași de 8.000 de euro... Ăla trebuie să fie fundaș de fundaș! O să rămână doar vreo doi fundași centrali. Am 4 atacanți, un singur gol au dat, Ivanosvki și ăla din penalty, care nu se pune. O să plece mulți jucători. Suntem 40... Vor rămâne în jur de 18, pleacă 14 jucători. Au salarii mari.
Nu mai avem voie să greșim. O să fie și situația noastră. Când vine Rednic se reduce bugetul. Trebuie să mă descurc și o să o fac, dar trebuie să am și susținerea lor. Nu au demonstrat că merită să joace la Dinamo", a declarat Mircea Rednic la finalul partidei cu Farul.
În prima etapă din 2022, echipa lui Mircea Rednic o va înfrunta în deplasare pe FC Argeș.
Romanian Liga I
Noul plan al lui Dinamo după demiterea lui Rednic! Câți jucători vor pleca de la echipă
22/12/2021 LA 11:58
Romanian Liga I
Dinamo, în situație critică, după demiterea lui Rednic! Mircea Lucescu: "Nu știu dacă se salvează!"
21/12/2021 LA 21:13