Eric a jucat ultima dată pentru Voluntari, după care a plecat la Gaz Metan Mediaș, dar aici contractul i-a expirat înainte de a juca vreun meci.

Eric, aproape de retragere din fotbal

Lider în clasamentul golgeterilor all-time al străinilor in Liga 1, Eric se poate retrage din cauza unei accidentări. 66 de goluri are brazilianul în Liga 1, cu 2 mai multe decât Wesley, iar podiumul e completat de Gnohere cu 58.
Romanian Liga I
Schimbări uriașe în Cupa României! Cum se va desfășura competiția în sezonul 2022/23
IERI LA 11:16
"Mi-au apărut iar problemele după 4 zile de pregătire cu Gaz Metan. Am simțit că se întărește piciorul din nou. Nici 100 de metri nu pot să mă plimb că mi se întărește piciorul. E destul de nasol.
Am găsit un tratament pe care o să-l fac în Cluj, cu un kinetoterapeut foarte bun. O să mă mut o perioadă acolo.
Problema a apărut în octombrie 2020, mi-am revenit prin martie, dar apoi a recidivat. Aveam o arteră înfundată la picior, nu circula sângele așa cum trebuie. Apoi mi-am revenit. S-a rezolvat, însă doar până când am început să fac un efort susținut și a apărut o altă problemă la gambă.
Am avut câteva oferte, dar n-am putut nici măcar să stau de vorbă, din cauza acestei probleme. Oricum, vreau să mă retrag de la Mediaș. Atenția mea se îndreaptă acum către sănătate, ulterior vom vedea ce se va întâmpla, dacă voi mai putea juca.", a povestit Eric pentru GSP.
Romanian Liga I
Roland Niczuly, despre cum s-a transformat Sepsi în acest sezon și despre planuri de viitor
21/05/2022 LA 09:02
Romanian Liga I
Florin Tănase, pe lista unui club mare din Europa! Unde este dorit golgheterul Ligii 1
20/05/2022 LA 13:02