Florin Tănase era, la finalul lunii decembrie, ca și transferat de cei de la Al Nasr, care erau dispuși să achite clauza de reziliere din contractul fotbalistului cu FCSB, care se ridică la suma de 3 milioane de euro.
Mutarea a fost blocată, însă, de această dată nefiind vina roș-albaștrilor. Potrivit Fanatik, https://www.fanatik.ro/florin-tanase-transfer-blocat-al-nasr-19866071 golgheterul Ligii 1 în sezonul 2020/21 nu a putut ajunge în Emiratele Arabe Unite din cauza faptului că cei de la Al Nasr nu au reușit să-l vândă pe Dia Saba, mijlocașul în locul căruia l-ar fi vrut pe Tănase.
Dacă îl vor ceda până la urmă pe israelian, discuțiile cu Florin Tănase ar putea fi reluate. Dacă va ajunge la arabi, românul va câștiga anual un salariu de aproximativ un milion de euro, încasând lunar de aproape 3 ori mai mult decât la FCSB.
Romanian Liga I
Florin Tănase, ca și plecat de la FCSB! Detaliile transferului în Emiratele Arabe Unite
27/12/2021 LA 13:45
Tănase, cotat de site-ul transfermarkt.com la 5,5 milioane de euro, este jucătorul roș-albaștrilor din 2016, când vicecampioana României l-a transferat pentru 1,5 milioane de euro de la Viitorul.
Citește și:

Florin Tănase a fost aproape de Angers

Florin Tănase a fost unul dintre cei mai buni atacanți români în ultimii ani, dar, din diverse motive, acesta nu a reușit să facă pasul într-un campionat mai puternic. Ultima șansă a fost în urmă cu câteva luni, dar agentul său a dezvăluit că totul a picat în ultima clipă și nu din cauza sumei cerute de FCSB, așa cum s-a întâmplat în cazul altor oferte din trecut.
Agentul jucătorului, Ljubliana Nedelcu, a dezvăluit în decembrie că în urmă cu câteva luni Florin Tănase putea ajunge la Angers. Francezii erau hotărâți să-l achiziționeze pe român, dar nu au primit suma cerută pe un atacant din lot, astfel că tranzacția a picat în ultima clipă.
"Pe Florin Tănase aş fi putut să-l duc în Franţa, la Angers. Din păcate, cel care trebuia să plece nu a mai plecat. S-au cerut prea mulţi bani pe acesta", a dezvăluit impresarul Ljubliana Nedelcu.
FCSB va juca primul meci oficial din 2021 pe 23 ianuarie, de la ora 20:00, în compania celor de la CFR Cluj.
Romanian Liga I
FCSB nu-și ia jucători noi în această iarnă! Cine va pleca din lot și cum ar putea arăta echipa
27/12/2021 LA 08:14
Romanian Liga I
Cum s-au modificat cotele fotbaliștilor din Liga 1 în ultimele luni! "Chiar și asta le-a ridicat!"
22/12/2021 LA 16:17