Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mureșan răspunde fotbaliștilor după ce și-au exprimat nemulțumirile "Eu nu le-am promis nimic!"

Andrei Bobeica

Publicat 27/07/2021 la 22:13 GMT+3

Situațial a Dinamo este în continuare foarte grea. Liderii din vestiar, Sorescu, Filip și Anton nu mai suportă nici ei să stea neplătiți și au trimis săgeți către conducerea la finalul meciului pierdut cu FC U Craiova.

Deian Sorescu

Credit imagine: Getty Images

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, le-a răspuns jucătorilor care și-au manifestat dorința de a pleca din Ștefan cel Mare.

Mureșan, răspuns către jucătorii care vor să plece

Iuliu Mureșan a oferit la Digisport o reacție după declarațiile jucătorilor care și-au spus răspicat dorința de a pleca de la Dinamo din cauza condițiilor financiare.
"Jucătorii se gândesc la banii pe care îi aveau de primit. Dar, fiind în insolvență, ei intră la masa credală și vor primi o mică parte din restanțe. Nu le convine, îi înțeleg, dar să se gândească și la club. Dacă, Doamne ferește!, nu o să avem rezultate, toată lumea o să piardă, inclusiv la ei.
În perioada Negoiță erau contracte realiste, nu ca în ultima vreme. Eu m-am îngrozit când am văzut ce salarii aveau jucătorii lui Dinamo!
Eu nu le-am promis nimic, am venit la începutul lui iulie. Dacă dăm drumul la toți jucătorii, și rămân doar eu și directorul sportiv, n-are rost să ne mai prezentăm. Nu mai avem cu cine să jucăm! Cei care puteau fi promovați sunt deja la prima echipă.
Nu putem decât să-i convingem pe jucători să se pregătească, să obțină rezultate, și, dacă vom avea oferte bune, o să le dăm drumul. Dar gratis nu. Pentru că sunt niște reguli în insolvență.", a spus Mureșan pentru sursa citată.

Jucătorii lui Dinamo nu mai suportă situația clubului

După meciul de la Craiova, pierdut de Dinamo cu 1-0, fotbaliștii cu experiență și lideri în vestiar, și-au exprimat nemulțumirile față de situația clubului.
"Nu mă gândesc la plecare, e nevoie și de jucători cu experiență, dar am avut o înțelegere și nu s-a respectat! Nu pot să rămân nici eu în aceste condiții. Din păcate, nu sunt cu mine cei de sus (n.r. - cei din conducere)", a spus Steliano Filip după meci.
"Îmi e dor de Negoiță. Știam că dânsul are bani și nu mai vrea să bage, dar acum nu mai știm ai cui suntem. Suntem în aer, ai nimănui! Nu știu cât voi mai rezista, eu nu mai suport, toate se sparg în capul nostru!", a declarat Deian Sorescu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo