Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mutarea de ultimă oră reușită de FCSB! Ce fotbalist va ajunge în lotul vicecampioanei României

Bianca Dumitru

Actualizat 07/06/2021 la 16:00 GMT+3

FCSB a rezolvat astăzi transferul lui Andrei Dumiter, de la Sepsi Sf. Gheorghe. Cele două cluburi ar fi ajuns la un acord privind mutarea fotbalistului în vârstă de 22 de ani.

Darius Olaru (FCSB)

Credit imagine: Eurosport

Conducerea celor de la FCSB a anunțat astăzi că a ajuns la o înțelegere cu oficialii echipei Sepsi Sf. Gheorghe pentru transferul lui Andrei Dumiter. Interesul roș-albaștrilor pentru extrema în vârstă de 22 de ani era cunoscut deja de câteva săptămâni, fotbalistul comentând posibilitatea mutării la FCSB încă dinainte de finalul sezonului.
"S-a vorbit despre mutarea mea la FCSB, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Nu mă ia valul, este cu dus și întors un transfer acolo. Aici, la Sepsi, avem toate condițiile. O să stau să mă gândesc bine, este în joc cariera mea. Nu îmi este teamă, dar am văzut mulți jucători care au mers acolo și nu au reușit. Nu este o problemă, eu nu mă gândesc la bani, am doar 22 de ani", spunea Dumiter, la sfârșitul lunii mai.
Se pare, însă, că transferul se va face în această vară. Potrivit AS.ro, roș-albaștrii vor plăti 350.000 de euro pentru tânărul fotbalist care a evoluat de-a lungul carierei la LPS Batanul, Ripensia și Chindia Târgoviște. Andrei Dumiter este jucătorul lui Sepsi de la începutul anului 2020, în sezonul recent încheiat adunând doar 9 apariții pentru covăsneni din cauza unor accidentări. Extrema a reușit un gol și două pase decisive.

Cantonament în Poiana Brașov pentru FCSB

FCSB se va reuni pe 11 iunie, când noul antrenor al echipei, Dinu Todoran, va avea prima întâlnire cu jucătorii. Lotul roș-albaștrilor se va pregăti pentru următorul sezon într-un cantonament în Poiana Brașov.
Până acum, vicecampioana României a mai realizat 3 transferuri, aducându-i pe Andrei Cordea, Alexandru Crețu și Stipe Vucur.
Din păcate pentru roș-albaștri, aceștia nu se vor putea baza în prima parte a sezonului următor pe Ionuț Panțîru, a cărui accidentare este mai gravă decât se credea inițial. Fundașul mai are nevoie de încă 6-7 luni de recuperare înainte de a putea reveni la antrenamente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo