Articol scris de Răzvan Cîrceag
După ce clubul din "Ștefan cel Mare" a anunțat oficial intrarea în insolvență, iar astăzi a ieșit la iveală o situație incertă despre licența lui Dinamo pentru sezonul viitor (O nouă problemă pentru Dinamo! De ce riscă clubul să piardă azi licența pentru Liga 1 - Eurosport), Uhrin a oferit o serie de detalii îngrijorătoare pentru fani și viitorul echipei.

Jucătorii nu se vor mai prezenta la meciul de mâine

Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
IERI LA 07:46
În cadrul unui interviu pe care antrenorul "câinilor roșii" l-a oferit pentru as.ro, acesta a dezvăluit că jucătorii lui Dinamo nu se vor mai prezenta la meciul amical programat mâine, împotriva Unirii Slobozia, și nici la cel de sâmbătă.
"Nu ştiu nimic despre situaţia de la Dinamo. Până acum nu am aflat nimic. Ei se antrenează, dar nu vor să joace meciul pe care l-am aranjat. Nici mâine, nici sâmbătă. Nu vor să o facă pentru că nu cunosc situaţia. Ei vin la antrenamente dacă îi chem. Chiar nu ştiu, situaţia e ciudată. Nu ştiu ce se va întâmpla nici cu ei, nici cu mine. Sincer, nu am idee dacă voi continua!", a declarat tehnicianul pentru sursa citată.
În meciul amical precedent, Dinamo a pierdut la limită împotriva lui Galatasaray, scor 1-2.

CE DATORII ARE DINAMO

În presă s-au speculat diverse sume cu privire la datoriile pe care Dinamo le are, iar conform datelor furnizate de Ministerul Finanțelor, cuantumul datoriilor este de 6 milioane de euro la finalul lui 2020. Cu toate acestea, Răzvan Zăvăleanu - administratorul judiciar provizoriu pe care Dinamo l-a solicitat odată cu intrarea în insolvență - (Le-a salvat pe CFR și Gaz Metan, iar acum a fost chemat la Dinamo: Vom reuși să salvăm clubul!” - Eurosport) a a spus că încă nu se cunoaște nimic cu exactitate.
"N-are niciun rost să speculăm în momentul acesta, pentru că valoarea datoriilor ne-o va da tabelul de creditori în funcție de declarațiile de creanțe care se vor depune. Astăzi putem doar să speculăm că sunt datorii la jucători, la furnizori, dar n-are rost. Am văzut prin presă tot felul de sume. Ba trei, ba șase, ba șapte. Azi nu există o certitudine. Unele dintre creanțe sunt prescrise. Unii dintre creditori, vă spun din experiență, nu-și depun declarații de creanță", a declarat acesta.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
19/01/2022 LA 07:27