CFR Cluj discută în această perioadă cu Billel Omrani despre prelungirea contractului, care mai este valabil doar până la finalul acestui sezon. Negocierile dintre cele două părți s-ar fi blocat, însă, iar atacantul nu s-a prezentat până acum în cantonamentul din Spania.
Potrivit Digi Sport, Omrani nu a ajuns la un acord cu șefii din Gruia și a refuzat să se prezinte la antrenamentele de la începutul acestei săptămâni. Francezul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 1,6 milioane de euro, mai are însă contract până la finalul acestui sezon și nu va putea să plece de la CFR până la vară, dacă nu va apărea vreun club care să achite clauza de reziliere.
Despre absența lui Omrani de la antrenament, directorul sportiv al clujenilor a anunțat recent că fotbalistul a fost învoit, urmând a ajunge în Spania în această săptămână.
Romanian Liga I
Cum arată 11-le ideal al stranierilor din Liga 1! Cei de la Botoșani și Voluntari domină echipa
09/01/2022 LA 14:41
"Omrani are contract cu CFR până în vară. El nu va putea să plece de la CFR până în vară decât dacă i se va achita clauza de reziliere din contractul său. A fost o discuție pentru prelungire. Dacă nu va veni o ofertă bună pentru club sau nu i se va plăti clauza, se va prezenta în cantonamentul din Spania.
Mâine (n.r. pe 6 ianuarie) ar fi trebuit să se prezinte, dar a cerut câteva zile de învoire, pentru că are niște probleme personale. Săptămâna viitoare ar trebui să vină. Vom continua în Spania discuțiile despre prelungire", a spus Bogdan Mara, pe 5 ianuarie.
În acest sezon, Billel Omrani a adunat 28 de apariții în tricoul CFR-ului în toate competițiile, reușind 7 goluri și 4 assist-uri.
Citește și:

Omrani, în echipa ideală a fotbaliștilor străini

Oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au publicat în această săptămână echipa ideală a fotbaliștilor străini care au evoluat în 2021 în Liga 1.
Cei mai mulți jucători le aparțin celor de la FC Botoșani și FC Voluntari, care au câte trei reprezentanți în 11-le ideal, în timp ce alți doi fotbaliști sunt legitimați la CFR Cluj. În plus, Universitatea Craiova, FCSB și Farul dau câte un jucător în echipa al cărei antrenor ideal este, în opinia LPF, Cristiano Bergodi.
Din echipa ideală a stranierilor din Liga 1 nu lipsesc, printre alții, Jefte Betancor, golgheterilor campionatului, cu 11 reușite, Paulo Vinicius, despre care LPF notează că este "un exemplu de fair-play, fără vreo etapă de suspendare în 131 de meciuri disputate în Liga 1", și Vadim Rață, care s-a remarcat drept unul dintre cei mai importanți jucători din echipa lui Liviu Ciobotariu, reușind 6 goluri și 3 pase decisive în primele 21 de etape ale stagiunii.
Cum arată echipa ideală a fotbaliștilor străini din liga 1: Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova) - Christopher Braun (FC Botoșani), Paulo Vinicius (FCSB), Igor Armaș (FC Voluntari), Mario Camora (CFR Cluj) - Billel Omrani (CFR Cluj), Malcom Edjouma (FC Botoșani), Vadim Rață (FC Voluntari), Hervin Ongenda (FC Botoșani) - Jefte Betancor (Farul Constanța), Adam Nemec (FC Voluntari).
Romanian Liga I
Alibec i-a transmis un mesaj lui Dan Petrescu. Anunțul tehnicianului de la CFR
04/12/2021 LA 15:59
Romanian Liga I
Două cazuri de Covid-19 la CFR Cluj! Cine sunt fotbaliștii infectați și de ce se teme Petrescu
04/11/2021 LA 18:42