Dinamo își continuă seria negativă în Liga 1. Echipa lui Dario Bonetti a fost învinsă de Farul cu scorul de 3-0 și a ajuns la trei înfrângeri consecutive în campionat, în primele 6 etape ale noului sezon.
Golurile partidei au fost marcate de Jefte Betancor, care a reușit o dublă, unul dintre goluri fiind înscris din propria jumătate de teren, și George Ganea, constănțenii având numeroase alte ocazii de a marca.
După meci, Dario Bonetti a vorbit despre prestația jucătorilor săi. Antrenorul dinamoviștilor a spus că obiectivul echipei sale nu era de a câștiga meciul, ținând cont de forța adversarilor, ci de a crește calitatea jocului tinerilor fotbaliști din lot.
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
IERI LA 12:10

"Noi suntem în altă realitate!"

"Nu acesta e meciul pe care noi trebuia să-l câștigăm. Avem alt obiectiv față de ei. Am evoluat împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din Liga 1. Au jucători buni, tehnici, rapizi. Noi suntem în altă realitate. Trebuie să muncim în fiecare zi pentru a deveni mai buni. Cei de la Farul au de unde alege jucătorii, au un proiect construit în urmă cu mai mult timp. Asta e diferența!
Că pierzi cu 0-1 sau cu 0-3 e la fel. Trebuie să ne gândim să creștem calitatea jocului. Pentru a crește calitatea tinerilor, avem nevoie de timp. Problemele tehnice pot fi mai rele decât problemele financiare acum. Ne pare rău pentru fani, dar știu și ei situația, sunt lângă echipă. Dacă ar pune și ei presiune, ar fi mai greu", a declarat Dario Bonetti.
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203580.png
În urma înfrângerii de vineri seară, Dinamo a rămas cu 6 puncte, fiind pe locul 11 în clasament și având șansa de a mai coborî câteva poziții în funcție de rezultatele pe care le vor obține FC Voluntari, FC Argeș, Sepsi Sf. Gheorghe și Gaz Metan. De cealaltă parte, Farul este pe locul 4, acumulând 11 puncte după primele 6 etape ale sezonului 2021/22.
Pentru Dinamo, în a 7-a rundă a Ligii 1, urmează duelul cu FC Argeș, programat vineri, 27 august, de la ora 21:00.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26