Dinamo s-a impus în această seară, cu scorul de 4-0, în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, într-un meci contând pentru a 27-a etapă a Ligii 1. Aceasta a fost doar a patra victorie reușită de echipa din Ștefan cel Mare în acest sezon.
La finalul partidei, antrenorul "câinilor roșii" a vorbit despre rezultat și despre cum au arătat jucătorii săi în duelul cu Gaz Metan, o echipă afectată grav de problemele financiare și care s-a prezentat la București cu 10 jucători U20.
Flavius Stoican a surprins pe toată lumea când a spus că victoria nu a fost atât de ușor de obținut. Tehnicianul a declarat și ce așteptări are de la fotbaliștii alături de care speră să o salveze pe Dinamo de la retrogradare.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, prezentat oficial la Dinamo! Ce a declarat la revenirea în România: de ce s-a întors
09/03/2022 LA 15:08
"Am obținut trei puncte importante, asta mă bucură cel mai mult. Am tratat foarte serios meciul, mă bucură că a marcat și Bordușanu primul său gol. Mă bucur că Gabi Torje a reușit să marcheze o dublă. Suntem pe un drum bun, dar trebuie să fim atenți, responsabili.
Întâlnim, la finalul săptămânii viitoare, o echipă care se bate la play-off. Nu a fost chiar atât de ușor cum arată scorul. La 2-0 la pauză, am avut și o discuție cu ei, este un scor periculos, n-am vrut să facem vreun cadou și să avem teamă de a juca.
Citește și:

"Suntem pe un drum bun!"

Avea nevoie de o victorie, de joc, de goluri, suntem pe drumul bun, să nu ne luăm nasul la purtare și să fim la fel de conectați. Jucătorii au suferit mult timp pentru nereușitele lor. Fără sacrificiu și fără muncă, nu putem face minuni. Atâta timp cât suntem conectați și știm importanța fiecărui meci în parte, cu siguranță vom face o partidă mare.
Faptul că avem în spate o asemenea galerie, o să ne împingă de la spate. Noi ne dorim, dar trebuie să fim și realiști, nu suntem o echipă care joacă singură, trebuie să fim mai buni decât ei. Suntem pe un drum bun, facem tot ce ne stă în putință ca să salvăm Dinamo de la retrogradare. Pot să vă spun că atâta timp cât există concurență, crește și valoarea individuală.
Concurența crește, important e ca fiecare, atunci când intră pe teren, să aibă și realizări personale. Este o atitudine bună a echipei, în rândul grupului există prietenii, dar trebuie să avem și realizări pe teren", a declarat Flavius Stoican.
În urma rezultatului înregistrat în Ștefan cel Mare, Dinamo a acumulat 16 puncte, fiind în continuare pe locul 15, în spatele medieșenilor care ocupă locul 14, cu 22 de puncte.
Până la finalul sezonului regulat, echipa lui Flavius Stoican le va mai înfrunta pe Rapid, Sepsi Sf. Gheorghe și CFR Cluj.
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapelor 28, 29 și 30 din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
08/03/2022 LA 14:54
Romanian Liga I
Prima reacție a lui Flavius Stoican după despărțirea de Dinamo! Anunțul clubului din Ștefan cel Mare
08/03/2022 LA 10:25