Luni seară, Dinamo a pierdut cu 0-1 în fața celor de la CS Mioveni, suferind prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon și ratând șansa de a urca pe locul 4 al clasamentului.
La finalul partidei, Deian Sorescu a declarat că echipa sa are nevoie de câteva transferuri, ale unor jucători cu experiență, punctând că tinerii de la Dinamo nu pot face față singuri în Liga 1. Căpitanul din Ștefan cel Mare a vorbit și despre posibilitatea ca el să plece de la club.
"N-avem nicio scuză pentru acest eșec. Ei s-au închis foarte bine și m-au blocat. Mereu aveam om lângă mine și n-am avut spațiu. Golul lor a fost norocos, n-a vrut s-o lovească așa. La început ne simțeam bine când luam gol, ne descătușam apoi. De câteva meciuri tot primim gol și nu reușim să întoarcem. Deși în seara asta am avut destule ocazii sa marcăm.
Romanian Liga I
Cum l-au convins dinamoviștii pe Deian Sorescu să rămână la echipă! Ce sumă de bani a încasat
17/09/2021 LA 08:30
Mai sunt multe meciuri, avem mult de muncă, e greu, dar n-avem ce face. Ăștia care suntem trebuie să demonstrăm. Nu știu dacă rămânem. Nu știu nimic de vreo ofertă. Îi mulțumesc lui Dumitru Dragomir pentru cuvintele frumoase. Nu știu nimic de vreo ofertă. Clubul știe și conducerea vă poate răspunde la întrebare.
Avem un lot subțire, tineri talentați și foarte buni. Trebuie, însă, și jucători cu experiență. Vor veni suspendări și accidentări, o să avem nevoie și de bancă", a declarat Sorescu.
După primele 5 etape ale Ligii 1, Dinamo se află pe locul 8 în clasament, cu 6 puncte, obținute în urma victoriilor cu FC Voluntari (3-2) și Academica Clinceni (3-1).
În următoarea etapă, vineri, de la ora 21:30, jucătorii lui Dario Bonetti vor juca în deplasare pe terenul celor de la Farul.
Romanian Liga I
Deian Sorescu, aproape de despărțirea de Dinamo! Cu ce club din Europa ar putea semna
31/08/2021 LA 06:00
Romanian Liga I
FCSB a făcut o ofertă pentru Deian Sorescu! Care a fost răspunsul celor de la Dinamo
27/08/2021 LA 17:52