CFR Cluj a egalat în minutul 93 la Giurgiu contra FCSB-ului și reușește să termine pe prima în clasament, după ce echipa antrenată de Toni Petrea a condus încă din minutul 18.

Florin Tănase, dezamăgit de lotul echipei

Căpitanul FCSB-ului s-a declarat dezamăgit la finalul jocului de faptul că echipa sa nu are jucători destul de buni pentru a veni de pe bancă. Echipa lui Toni Petrea a fost lipsită de mai mulți jucători accidentați, iar pe bancă s-au aflat jucători precum Niță, Istrate sau Musi.
Romanian Liga I
"Anul trecut nu s-a putut, acum se poate!" Reacția celor de la Farul după amânarea partidei cu FCSB
ACUM 12 ORE
"Am avut o sumedenie de ocazii, ghinionul a făcut să nu luăm cele 3 puncte. Vlad avea mingea in brațe, dar din aceaa groapă a intrat în poartă. Exersez la antrenamente, e stilul meu, mă uit și la portar (despre penalty).
Este normal, am făcut un pas înapoi, dar când termini schimbările în minutul 50, nu mai ai cu ce să vii de pe bancă, meciuri din 3 în 3 zile.
Nu ne-au înghesuit, nu ne-au pasat, eu n-am văzut. Ne pare rău pentru suporteri, dar mai avem 5 meciuri, dacă le câștigăm vom fi campioni.
La întrebarea asta pot să vă răspund peste o lună (dacă pot câștiga cu acest lot). Astăzi doar neșansa a facut să nu luăm cele 3 puncte, le meritam din plin.", a declarat căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase.
Clasament Liga 1 (playoff)
  • 1. CFR Cluj 42p
  • 2. FCSB 40p
  • 3. U. Craiova 37p
  • 4. Sepsi 30p
  • 5. FC Botoșani 28p
  • 6. Academica Clinceni 25p

Record stabilit de Tănase

Grație reușitei din această seară, Florin Tănase a ajuns la 22 de goluri marcate în sezonul curent din Liga 1 (19 în sezonul regulat și 3 în playoff) și a stabilit un nou record.
Mijlocașul de 26 de ani a devenit jucătorul care înscrie cele mai multe goluri într-un singur sezon în tricoul lui FCSB (după 2003, când s-a produs "ruptura" dintre FCSB și Steaua). Până în această seară, recordul respectiv era împărțit de Claudiu Răducanu (sezonul 2002/2003) și Raul Rusescu (2012/2013), cu câte 21 de goluri.
Florin Tănase a ajuns la FCSB în 2016, după ce clubul bucureștean le-a plătit 1,5 milioane de euro celor de la Viitorul Constanța. Contractul mijlocașului ofensiv expiră în 2023. În prezent, Tănase este cotat la 4 milioane de euro de transfermarkt.com.
Romanian Liga I
Detalii de ultimă oră de la Dinamo! "Avem probleme de lot! Nu avem multe variante"
ACUM 14 ORE
Romanian Liga I
LPF a decis când se joacă meciul dintre Farul și FCSB, care a fost amânat! Anunț de ultimă oră
ACUM 15 ORE