FCSB a învins-o fără drept de apel pe Dinamo, scor 6-0, golurile fiind marcate de Claudiu Keșeru, Octavian Popescu, Vinicius, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe și Ricardo Grigore, care a înscris în propria poartă.
La finalul partidei, Edi Iordănescu a vorbit despre victoria echipei sale. Tehnicianul roș-albaștrilor a spus că nu îl interesează atât de mult scorul, ci victoria în sine, cele trei puncte obținute ajutând-o pe FCSB să se apropie de liderul clasamentului, CFR Cluj, care a fost învins în această etapă de FC Botoșani.
În plus, antrenorul a analizat și prestația elevilor săi, declarând că echipa a început să arate o atitudine potrivită pentru lupta la titlu.
Fotbal
Edi Iordănescu rămâne fără un jucător din lot pentru meciul amical cu Moldova
18/11/2022 LA 09:32

"Golurile sunt pentru suporteri, punctele pentru echipă"

"Nu mă așteptam la acest scor. Mă bucură faptul că echipa a avut o atitudine foarte bună. Este ceva ce echipa a pierdut și încercăm să reconstruim, spiritul. Încercăm să regăsim spiritul și pentru asta avem nevoie de suporteri. E important să accelerăm procesul, pentru că sunt multe puncte de recuperat. Au fost foarte multe elemente pozitive.
Scorul este pentru suporteri, punctele sunt pentru echipă, ele erau cele mai importante pentru noi. Băieții au scris o pagină frumoasă din istoria acestui derby. Am încercat de la început să avem mingea, să avem inițiativa. E o seară bună pentru noi, e un nou început, nu e ușor după ce vii de la Cluj cu patru goluri luate. E o seară frumoasă și încercăm din acest joc să construim o fundație pentru ce urmează.
Înfrângerea de la Cluj a fost dureroasă, dar nu a fost conformă cu realitatea din teren. Acolo ne-a dezavantaj gazonul, am fost și naivi. Nu s-a întâmplat nimic special acum, am pregătit meciul la fel cum am făcut-o la toate.
Mă bucur că au marcat Keșeru și Gheorghe la debut, mă bucur că am marcat șase goluri prin șase jucători diferiți. Aveam nevoie. Trebuie să-l recâștigăm și pe Budescu și să recuperăm jucătorii accidentați, pentru că am nevoie de toți băieții pregătiți de luptă. Eu am căutat victoria, nu m-a interesat scorul. Jocul a fost foarte bun, un joc pozitiv, un joc creativ", a declarat Edi Iordănescu.
În acest moment, FCSB are 12 puncte, fiind la 9 puncte de CFR Cluj. În următoarea etapă a Ligii 1, roș-albaștrii se vor duela cu FC U Craiova, sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 20:00.
Fotbal
Edi Iordănescu, mesaj de mulțumire la adresa cluburilor care au dat jucători la națională
16/11/2022 LA 12:48
Fotbal
Edi Iordănescu, mesaj de susținere pentru Nicușor Bancu după aflarea perioadei de indisponibilitate
15/11/2022 LA 22:09