Deian Sorescu este unul dintre cei mai importanți jucători de la Dinamo. Căpitanul din Ștefan cel Mare a avut un început bun de sezon, reușind să contribuie decisiv la cele două victorii obținute de 'câinii roșii' și impunându-se în fruntea clasamentului golgeterilor Ligii 1.
Fotbalistul în vârstă de 23 de ani ar putea ajuta mult clubul din punct de vedere financiar dacă ar obține un transfer important, iar oficialii lui Dinamo nu ar spune 'pas' unei oferte de cel puțin un milion de euro. Pentru Sorescu, cotat de site-ul transfermarkt.com la 1,4 milioane de euro, nu au venit, însă, prea multe oferte.
Potrivit directorului executiv de la Dinamo, Iuliu Mureșan, pe numele jucătorului a venit o singură ofertă concretă, pe care șefii din Ștefan cel Mare o consideră mult prea mică.
Romanian Liga I
3 jucători importanți pleacă de la Dinamo în această iarnă! Unde se transferă Filip și Sorescu
11/01/2022 LA 15:41
"Am avut o singură ofertă concretă, apoi ne-au trimis în scris. Cei de la Gaziantep au fost singurii care s-au interesat. Îi dăm credit în continuare lui Deian. Este un jucător foarte important și se așteaptă mult de la el. Știm cu toții că are forță, experiență, deși este un fotbalist tânăr", a declarat Mureșan, potrivit Realitatea Sportivă.

Interes pentru Sorescu din Ungaria

Deian Sorescu ar fi fost dorit și de o echipă din Ungaria. Vasile Miriuță, fostul antrenor al lui Dinamo, a anunțat la finalul lunii iulie faptul că jucătorul avea o ofertă de la o "echipă de top" din Ungaria: "Sunt sigur că există oferte, știu de una și de afară. Știu de interesul unei echipe din Ungaria pentru jucător, o echipă de top de acolo, dar probabil el așteaptă altceva, din altă parte", a precizat atunci Miriuță.
În plus, în presă au apărut informații potrivit cărora Dinamo ar fi primit la începutul lunii trecute o ofertă de aproximativ 400.000 de euro pentru Sorescu de la Legia Varșovia, unde salariul jucătorului avea să fie unul de 20.000 de euro lunar, mult mai mare decât de ceea ce pot oferi dinamoviștii.
Până acum, nicio discuție nu s-a concretizat, oficialii clubului alb-roșu dorind să primească cel puțin un milion de euro pentru fotbalistul considerat cel mai bun jucător din lot.
Romanian Liga I
U Craiova vrea primul mare transfer al anului, Deian Sorescu! Dinamo, aproape de o ultimă lovitură
02/01/2022 LA 05:30
Romanian Liga I
Deian Sorescu, lăsat fără tricou după Mioveni – Dinamo 2-1! "M-au tras și l-au dat jos!"
16/12/2021 LA 18:32