Octavian Popescu este unul dintre cei mai în formă fotbaliști de la FCSB. Mijlocașul în vârstă de 19 ani a reușit, în 33 de meciuri disputate, 9 goluri și 4 pase decisive, iar cota sa de piață a ajuns în acest sezon la 3 milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com.
Evoluțiile sale bune l-au adus pe Octavian Popescu în atenția câtorva echipe din Europa, una dintre ele fiind Benfica. Potrivit DigiSport, tânărul jucător le-a stârnit interesul și celor de la Everton, echipă aflată pe locul 17 în clasamentul din Premier League.
Englezii, care luptă să se salveze de la retrogradare, ar fi interesați de transferul românului, pe care îl consideră un fotbalist de perspectivă, și s-ar afla în legătură cu agenții acestuia.
Romanian Liga I
Un club din play-off-ul Ligii 1 nu a primit licență pentru cupele europene! "Următorul pas e TAS!"
11/05/2022 LA 14:28
Pare greu de crezut, însă, că Octavian Popescu va fi lăsat să plece la Everton, în condițiile în care conducerea celor de la FCSB vrea câteva zeci de milioane de euro în schimbul mijlocașului.
Citește și:

"E prea firav pentru Premier League"

Ciprian Marica a vorbit despre viitorul fotbalistului de la FCSB. Fostul atacant, care a evoluat de-a lungul timpului la Stuttgart, Schalke și Getafe, a spus că nu consideră că Octavian Popescu s-ar potrivi în Premier League.
Marica este de părere că tânărul jucător al roș-albaștrilor s-ar putea adapta mai bine în La Liga, punctând cât de important ar fi ca sportivul să aibă de unde să aleagă.
"Aș minți să spun că îl văd pe Tavi Popescu, la cât e el de firav, în Premier League. Dar e un jucător cu calitate, poate juca la oricare echipă din Europa. Sigur, păstrând proporțiile. Anglia este Anglia. Știm cât de dur e fotbalul acolo.
L-aș vedea mai bine în campionatul spaniol. Nici în Bundesliga nu aș putea spune. Spania ar fi ideală pentru el, așa cum îi place să vină cu fața, să te lase să te întorci cu mingea, să îl ia unu contra unu. Mai mult s-ar plia asta pentru el.
Știm cât de liber lasă arbitrii jocul în Anglia, ei susțin jocul agresiv. E foarte important și pentru el dacă are de unde alege. Poate să își permită să zică: 'Nu merg în Anglia, că e prea puternic, mă duc în Spania'. Dar dacă n-ai decât o ofertă și un tren trece, trebuie să te urci în el", a declarat Ciprian Marica la Pro Arena.
https://i.eurosport.com/2022/04/18/3357619.jpg
Romanian Liga I
Încă două echipe din Europa, pe urmele lui Octavian Popescu! Unde este dorit fotbalistul de la FCSB
06/05/2022 LA 13:30
Romanian Liga I
Eric de Oliveira și-a ales favoritul din Liga 1! Pe cine susține în lupta pentru titlu
02/05/2022 LA 10:13