Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Octavian Popescu nu a fost lăsat de Craiova la națională! "Am toate convocările și refuzurile lor"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 01/03/2021 la 18:54 GMT+2

Octavian Popescu poate fi următorul produs de export al FCSB-ului și este văzut de specialiști drept una dintre cele mai mari speranțe ale fotbalului românesc.

Octavian Popescu, FCSB

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Andrei Bobeică
La doar 18 ani, fotbalistul antrenat de Toni Petrea a devenit deja titular datorită maturității pe care o arată pe teren, dar și a realizărilor de până acum în meciurile jucate.
Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a declarat pentru PRO X că Adrian Mutu l-ar putea convoca la naționala U21, dar și că tânărul fotbalist a mai fost chemat la lotul național, dar Universitatea Craiova nu a vrut să-l lase.
"Octavian Popescu este o soluție. Dacă joacă meci de meci titular la FCSB, la fel ca și Man. La fel ca și Moruțan. Pune probleme pentru echipa natională. Este normal să fie așa.
Un jucător foarte talentat, dar din păcate o să vă arat când vin la emisiune. A fost chemat de multe ori la lotul național. Am toate convocările și toate refuzurile Craiovei.
Pentru că s-a creat o imagine cum că Federația nu l-ar fi chemat. L-am chemat de foarte multe ori, am toate convocările și toate refuzurile în cazul lui. Nu știu de ce. Au dreptul ăsta. Eu cred că acești copii trebuie folosiți. E o mândrie să joci la echipa națioanală și fiecare treaptă pe care o calci, U19, U21, te ajută să ajungi foarte ușor la echipa mare", a spus Stoichiță pentru sursa citată.

Cifrele lui Octavian Popescu la 18 ani

Fotbalistul roș-albaștrilor are 21 de apariții pe teren, a marcat un gol, dar a oferit și 6 assist-uri pentru colegii săi. Octavian Popescu a fost transferat de FCSB de la Regal București pentru 190 000 de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo