Articol scris de Andrei Bobeică
La doar 18 ani, fotbalistul antrenat de Toni Petrea a devenit deja titular datorită maturității pe care o arată pe teren, dar și a realizărilor de până acum în meciurile jucate.
Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a declarat pentru PRO X că Adrian Mutu l-ar putea convoca la naționala U21, dar și că tânărul fotbalist a mai fost chemat la lotul național, dar Universitatea Craiova nu a vrut să-l lase.
Romanian Liga I
Probleme uriașe pentru cel mai bun marcator străin din Liga 1! "Nici nu pot merge! Am dureri mari"
ACUM 15 MINUTE
"Octavian Popescu este o soluție. Dacă joacă meci de meci titular la FCSB, la fel ca și Man. La fel ca și Moruțan. Pune probleme pentru echipa natională. Este normal să fie așa.
Un jucător foarte talentat, dar din păcate o să vă arat când vin la emisiune. A fost chemat de multe ori la lotul național. Am toate convocările și toate refuzurile Craiovei.
Pentru că s-a creat o imagine cum că Federația nu l-ar fi chemat. L-am chemat de foarte multe ori, am toate convocările și toate refuzurile în cazul lui. Nu știu de ce. Au dreptul ăsta. Eu cred că acești copii trebuie folosiți. E o mândrie să joci la echipa națioanală și fiecare treaptă pe care o calci, U19, U21, te ajută să ajungi foarte ușor la echipa mare", a spus Stoichiță pentru sursa citată.

Cifrele lui Octavian Popescu la 18 ani

Fotbalistul roș-albaștrilor are 21 de apariții pe teren, a marcat un gol, dar a oferit și 6 assist-uri pentru colegii săi. Octavian Popescu a fost transferat de FCSB de la Regal București pentru 190 000 de euro.
Romanian Liga I
Încă un atacant pentru Dan Petrescu! Ce super-transfer a reușit CFR Cluj
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Căderea incredibilă a lui Dinamo! Are a doua cea mai slabă apărare a Europei
ACUM 5 ORE