Articol scris de Andrei Bobeică
La doar 18 ani, fotbalistul antrenat de Toni Petrea a devenit deja titular datorită maturității pe care o arată pe teren, dar și a realizărilor de până acum în meciurile jucate.
Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a declarat pentru PRO X că Adrian Mutu l-ar putea convoca la naționala U21, dar și că tânărul fotbalist a mai fost chemat la lotul național, dar Universitatea Craiova nu a vrut să-l lase.
Romanian Liga I
Schimbări uriașe în Cupa României! Cum se va desfășura competiția în sezonul 2022/23
23/05/2022 LA 11:16
"Octavian Popescu este o soluție. Dacă joacă meci de meci titular la FCSB, la fel ca și Man. La fel ca și Moruțan. Pune probleme pentru echipa natională. Este normal să fie așa.
Un jucător foarte talentat, dar din păcate o să vă arat când vin la emisiune. A fost chemat de multe ori la lotul național. Am toate convocările și toate refuzurile Craiovei.
Pentru că s-a creat o imagine cum că Federația nu l-ar fi chemat. L-am chemat de foarte multe ori, am toate convocările și toate refuzurile în cazul lui. Nu știu de ce. Au dreptul ăsta. Eu cred că acești copii trebuie folosiți. E o mândrie să joci la echipa națioanală și fiecare treaptă pe care o calci, U19, U21, te ajută să ajungi foarte ușor la echipa mare", a spus Stoichiță pentru sursa citată.

Cifrele lui Octavian Popescu la 18 ani

Fotbalistul roș-albaștrilor are 21 de apariții pe teren, a marcat un gol, dar a oferit și 6 assist-uri pentru colegii săi. Octavian Popescu a fost transferat de FCSB de la Regal București pentru 190 000 de euro.
Romanian Liga I
Roland Niczuly, despre cum s-a transformat Sepsi în acest sezon și despre planuri de viitor
21/05/2022 LA 09:02
Romanian Liga I
Florin Tănase, pe lista unui club mare din Europa! Unde este dorit golgheterul Ligii 1
20/05/2022 LA 13:02