Update
Arbitrul a luat decizia ca meciul să nu mai continue în această seară! Ca atare, meciul se va relua mâine de la ora 16:00 din minutul în care a fost întreruptă.
Știrea inițială
Romanian Liga I
LIVEBLOG Cupa României | FCSB, remiză albă la Galați, cu Oțelul! Toate rezultatele zilei
08/11/2022 LA 08:45
După o primă repriză jucată în condiții normale, o ceață foarte densă s-a abătut asupra terenului de la Ovidiu în repriza secundă. Vizibilitatea a început să scadă tot mai mult, iar arbitrul Andrei Chivulete a trimis cele 2 echipe la vestiare.
Conform regulamentului, arbitrul va aștepta o oră, iar meciul va fi reluat în cazul în care vizibilitatea exista. În caz contrar, partida va fi întreruptă definitiv și se va relua la o dată ulterioară.
În momentul întreruperii scorul era egal, 0-0.

Meciul Viitorul - Poli Iași nu se va decide la masa verde

Speranțele ca meciul să fie reluat în această seară sunt destul de mici, ținând cont de condițiile climatice de la malul mării. Ion crăciunesc, expert în probleme de arbitraj a explicat amănunțit ce se va întâmpla cu acest meci, excluzând posibilitatea ca rezultatul să fie decis la masa verde.
"Conform regulamentului, pentru ca acest meci să se poată relua, este nevoie ca vizibilitatea să fie bună. Să se vadă de la o poartă la alta. Mi-e greu să cred că se va mai juca la ce ceață e acolo. Mai este situat terenul și lângă mare. Plus că nu poți să te duci foarte mult în noapte.
Se va amâna, cel mai probabil, pentru mâîne. Nu se pune problema ca meciul să fie pierdut cu 0-3, la masa verde.", a spus fostul mare arbitru la Digi Sport.
Romanian Liga I
Liviu Ciobotariu, prima reacție după ce a fost dorit la FCSB! De ce nu a plecat de la FC Voluntari
03/11/2022 LA 16:49
Romanian Liga I
Varianta Liviu Ciobotariu la FCSB a picat! Cine i-ar mai putea lua locul lui Dică
02/11/2022 LA 17:42