Brazilianul spune că sunt șanse mari să rămână totuși în Liga 1 și a vorbit și despre un eventual transfer la FCSB.

Paulo Vinicius, înapoi în Liga 1

"Cred că mai joc un an sau doi. Sunt acasă, în Brazilia, mă pregătesc aici și aștept să văd ce spune impresarul meu. Sunt oferte din România, din Portugalia...
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
IERI LA 07:46
Nu știu nimic (despre oferta FCSB-ului). Am văzut că s-a vorbit în presa din România. Eu nu știu, nu vreau să spun mai multe. E mai bine. Șanse foarte mari să mă întorc. Sunt profesionist. Voi vedea ce ofertă e bună pentru mine", a spus Vinicius pentru Prosport.
Vinicius a câștigat 6 trofee în România. 4 titluri și 2 Supercupe ale României a cucerit fundașul cu CFR Cluk, pentru care a jucat 139 de meciuri și a marcat 16 goluri.
Întrebat cine este cel mai bun fundaș din România, Vinicius a răspuns:
"Burcă, dar după mine. După mine este Burcă. A făcut sezon foarte bun și cred că se va transfera și el. Nu văd unul mai bun. Vinicius nu mai e acolo. Sunt tehnic, agresiv, dau gol din corner. Nu știu cine dă mai multe goluri decât mine", a mai spus fundașul.

Nemulțumit de tratamentul CFR-ului la plecare

"A pus pe site 'La revedere, Vinicius'. Pentru toți suporterii am fost legendă. Nu a fost corect, dar așa e viața. A vorbit ceva președintele. A fost totul bine: 'Vinicius vom prelungi', dar apoi a venit și a spus că nu mai vrea să continuăm. De acord. Așa e viața de fotbalist.
De patru ani am câștigat tot cu CFR, am luat 6 trofee, de două ori în grupele Europa League… Ce puteam să fac dacă a CFR a zis: 'Mulțumim, Vinicius!"
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
19/01/2022 LA 07:27