Dinamo a obținut în această seară, în meciul cu UTA Arad din a 11-a etapă a Ligii 1, primul punct după 7 înfrângeri consecutive în campionat. Deși au condus cu 2-0 și au jucat cu un om în plus pentru o repriză, jucătorii din Ștefan cel Mare nu au reușit să obțină victoria, partida încheindu-se cu scorul de 2-2.
În urma remizei, Mircea Rednic s-a arătat mulțumit de prestația fotbaliștilor săi. Noul antrenor al lui Dinamo a declarat că este de apreciat faptul că echipa a reușit să-și creeze foarte multe ocazii, dar a punctat că își dorește realizarea unor transferuri pe posturi importante.
"Trebuie să fim realiști, am avut atitudine foarte bună, am reușit să înscriem, am avut încă două ocazii cu Torje și Deian, dar au avut și ei o bară. Dar, băieții au stat bine în teren, nu le-am dat spații, iar pe contre am avut posibilitatea să terminăm meciul. Nu mai vorbesc de repriza a doua, în care am ajuns și doi contra doi, contra unu, contra zero, și nu am reușit să marcăm. În rest, felicitări. Îmi pare rău, că au muncit, chiar nu pot să le reproșez asta.
Romanian Liga I
"Facem experimente? Așa nu poți avea rezultate!" Rednic, critici pentru selecționerul Mirel Rădoi
03/10/2021 LA 07:16

"În momentul de față, nu avem bancă!"

Dar ce goluri au fost, cum au fost primite? Săracul portar a respins de două ori, ai mei toți stăteau și se uitau. Au fost pe greșeli, poate ne-am relaxat la 2-0 și clar în momentul de față nu avem bancă. În momentul în care s-au făcut schimbările, cei de acolo nu se ridică la nivelul lui Torje sau Mirko, parcă ăștia ai mei care au intrat erau și mai obosiți. Dar, poate trebuie să prindă un sezon în care să joace meci de meci, la un moment dat antrenorul care vine se gândește și la rezultate sau la situația în care e Dinamo.
La meciul de azi ar trebui să se aprecieze pentru că a fost o altfel de atitudine, nu s-a mai întâmplat la meciurile de până acum. Aici e vorba de calitate, poate le cerem prea mult unora dintre jucători. Acum avem două săptămâni pline în care vor fi antrenamente.
Cel puțin doi jucători vor veni, avem nevoie. Nu putem să jucăm cu un fundaș stânga pe poziția de fundaș dreapta. Diferența a fost făcută de schimbările făcute", a declarat Mircea Rednic.
După 11 etape, Dinamo are 7 puncte și este pe locul 15 în clasamentul Ligii 1. În următoarea etapă din campionat, după pauza competițională cauzată de meciurile din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, dinamoviștii vor juca în deplasare, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, pe 16 octombrie.
Romanian Liga I
Dinamo, în continuare fără antrenor! Rednic nu a semnat! De ce nu s-a mai întâlnit cu șefii clubului
30/09/2021 LA 21:47
Romanian Liga I
De ce a refuzat Rednic să revină pe banca lui Dinamo, după ce "câinii" s-au despărțit de Bonetti
15/09/2021 LA 19:26