Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Practică cel mai frumos fotbal!" Ce echipă din Liga 1 l-a impresionat pe Anghel Iordănescu

Bianca Dumitru

Publicat 20/04/2022 la 11:14 GMT+3

Victoria celor de la FCSB în derby-ul cu CFR Cluj a dus la relansarea luptei pentru titlu. Universitatea Craiova este la 6 puncte de echipa lui Dan Petrescu, iar Anghel Iordănescu consideră că oltenii au șansele lor pentru că formația lui Laurențiu Reghecampf joacă cel mai frumos fotbal.

FCSB - Universitatea Craiova

Credit imagine: facebook

Duminică seară, FCSB a învins-o pe CFR Cluj, în deplasare, cu scorul de 0-1, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1 și a relansat lupta pentru titlu.
Clujenii mai au acum doar două puncte avans față de FCSB în clasament, iar dacă vor obține rezultate similare în următoarele 4 etape, titlul se va decide în ultima rundă, în returul dintre cele două echipe.
În cursa pentru trofeul Ligii 1 se află, însă, și Universitatea Craiova, care este la 6 puncte de CFR Cluj și la 4 de FCSB, oltenii intenționând să profite de orice pas greșit pe care adversarele lor îl fac.
După derby-ul din a cincea etapă a play-off-ului, Anghel Iordănescu a vorbit despre prestația celor de la CFR și FCSB și a dezvăluit că este impresionat de fotbalul practicat de echipa lui Laurențiu Reghecampf.
Fostul selecționer a declarat că Universitatea Craiova joacă cel mai frumos fotbal din campionatul României, lăudându-l pe antrenorul de 46 de ani.
"Meciul a fost câștigat de FCSB, care a pregătit foarte bine acest joc și a adus pentru prima dată într-un meci cu CFR acea luptă de care pomenea patronul echipei. E victoria celor care au decis să alcătuiască o linie de mijloc mai puternică, a celor care au pregătit mental jucătorii pentru luptă.
CFR nu s-a prezentat la acest derby, a negat fotbalul și a refuzat fotbalul. FCSB a încercat tot ce-i stă în putință să joace și să câștige, dar cel mai frumos fotbal îl practică Universitatea Craiova. Reghe e un antrenor valoros, care a știut să-și organizeze echipa, s-o aducă în vârful de formă atunci când trebuia", a declarat Anghel Iordănescu pentru Digi Sport.
Citește și:

"A fost o fază de amator"

Laurențiu Reghecampf a fost eliminat la meciul cu Farul Constanța, câștigat de Universitatea Craiova cu scorul de 3-0. La finalul partidei, antrenorul oltenilor a recunoscut că s-a comportat ca un amator la faza eliminării și și-a cerut scuze față de arbitrul Cătălin Popa.
"A fost o fază de amator din partea mea, sincer. La 3-0, a fost un fault pentru noi și i-am reproșat arbitrului faza de dinainte, în care în loc să ne dea nouă mingea a lăsat avantaj pentru cei de la Farul.
Îmi cer scuze pe această cale și lui Cătălin Popa, pentru că este un arbitru cu experiență, care știe să gestioneze faze de acest gen. A fost o fază de amator, nu trebuia să se întâmple lucrul ăsta și probabil o să mă pedepsesc singur cumva", a spus Laurențiu Reghecampf.
Pentru Universitatea Craiova urmează, în prima etapă a returului play-off-ului Ligii 1, meciul cu FC Argeș, programat luni, 25 aprilie, de la ora 18:00.
Premier League 19, 20, 21 aprilie 2022 - Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo