Mandatul lui Sorin Cârțu de președinte al clubului Universitatea Craiova se încheie în acest an. Fostul fotbalist și antrenor al oltenilor și-a depus astăzi candidatura pentru un nou mandat.
Potrivit site-ului oficial al clubului din Bănie, Cârțu le-a transmis suporterilor că unul dintre principalele sale obiective este adjudecarea unui titlu de campion al României din postura de președinte al Universității Craiova.
"Am câștigat campionatul cu echipa sufletului meu din postura de jucător și antrenor, iar acum îmi doresc să reușesc acest lucru și în noul mandat de președinte al Universității Craiova. Sunt convins că împreună, suporterii, managementul și echipa, vom reuși să îndeplinim acest obiectiv la care întreaga Oltenie visează de mai bine de 30 de ani", a spus Sorin Cârțu.
Romanian Liga I
Reghecampf, dorit de echipe din zona arabă! Care e situația antrenorului de la Universitatea Craiova
17/05/2022 LA 18:01
Contracandidații lui Cârțu își pot depune candidaturile până pe 15 martie, în conformitate cu calendarul propus.
Citește și:

Fanii își vor alege președintele Universității Craiova

Ulterior, suporterii vor fi cei care îl vor desemna pe câștigătorul alegerilor. Conform unui anunț de pe site-ul oficial al grupării, fanii vor putea să voteze cine va fi noul președinte al Universității Craiova. Aceasta va fi o premieră în fotbalul din România.
"Este pentru prima dată în istoria fotbalului românesc când abonații pot alege prin scrutin liber persoana care va conduce destinul unui club profesionist de fotbal.
În acest mod, Universitatea Craiova înțelege să așeze suporterul în centrul preocupărilor sale, Campioana Unei Mari Iubiri reprezentând o simbioză reușită între o echipă de fotbal excepțională și cei mai fierbinți suporteri din România", se arată pe site-ul ucv1948.ro.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
16/05/2022 LA 06:20
Romanian Liga I
CFR Cluj, tun financiar după câștigarea titlului în Liga 1. Câți bani primesc ardelenii & FCSB
15/05/2022 LA 21:21