Bordeianu nu va rămâne să joace în Champions League cu CFR Cluj și se va întoarce în Arabia Saudită.

Prima plecare de la CFR Cluj

"Nu știu cât contează că am ieșit campion la Botoșani, sunt doar fericit că am reușit o performanță unică ca o echipă din provincie să câștige patru campionate la rând. Sunt foarte bucuros că am participat la toate cele 4, chiar dacă în primul și în ultimul sezon mai puțin. E o fericire de nedescris! Te simți un fotbalist împlinit să câștigi trofee.
Romanian Liga I
Trei antrenori pentru Rapid după a treia înfrângere consecutivă pe teren propriu a lui Mihai Iosif
IERI LA 07:21
Știam că ne așteaptă un meci greu la Botoșani. Are și o încărcătură aparte pentru noi, fiind meciul care ne aduce titlul. Am avut puține emoții și am încercat să consolidăm avantajul.
Oamenii sunt datori să vorbească, dar cred că de-a lungul sezonului am avut momente bune și mai puțin bune, că așa e viața unei echipe, dar în final am demonstrat că suntem bărbați, chiar dacă în ultima vreme lumea ne-a făcut praf, că nu mai avem energie, uite că tot noi am ieșit campioni. Încă o dată că, dacă suntem uniți, nimeni nu pe poate sta în față.
Da, împrumutul meu se termină pe 30 mai, am contract încă un an la Al Qadisiyah. O să mă întorc și o să îmi continui cariera acolo", a declarat Bordeianu la finalul meciului.
Mijlocașul a câștigat 4 campionate cu CFR Cluj și două Supercupe ale României.
Romanian Liga I
Fundașul adus recent de Dinamo, OUT de la meciul cu Craiova! Când ar putea debuta Andre Pinto
IERI LA 17:03
Romanian Liga I
CFR Cluj și-a luat atacant! Cine este fotbalistul transferat după eliminarea din Cupa României
24/09/2021 LA 13:39