Bordeianu nu va rămâne să joace în Champions League cu CFR Cluj și se va întoarce în Arabia Saudită.

Prima plecare de la CFR Cluj

"Nu știu cât contează că am ieșit campion la Botoșani, sunt doar fericit că am reușit o performanță unică ca o echipă din provincie să câștige patru campionate la rând. Sunt foarte bucuros că am participat la toate cele 4, chiar dacă în primul și în ultimul sezon mai puțin. E o fericire de nedescris! Te simți un fotbalist împlinit să câștigi trofee.
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
ACUM 20 ORE
Știam că ne așteaptă un meci greu la Botoșani. Are și o încărcătură aparte pentru noi, fiind meciul care ne aduce titlul. Am avut puține emoții și am încercat să consolidăm avantajul.
Oamenii sunt datori să vorbească, dar cred că de-a lungul sezonului am avut momente bune și mai puțin bune, că așa e viața unei echipe, dar în final am demonstrat că suntem bărbați, chiar dacă în ultima vreme lumea ne-a făcut praf, că nu mai avem energie, uite că tot noi am ieșit campioni. Încă o dată că, dacă suntem uniți, nimeni nu pe poate sta în față.
Da, împrumutul meu se termină pe 30 mai, am contract încă un an la Al Qadisiyah. O să mă întorc și o să îmi continui cariera acolo", a declarat Bordeianu la finalul meciului.
Mijlocașul a câștigat 4 campionate cu CFR Cluj și două Supercupe ale României.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
IERI LA 13:35
Romanian Liga I
Miză financiară uriașă pentru Dinamo! Cât vor încasa jucătorii dacă se vor salva de la retrogradare
IERI LA 10:23