Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima plecare importantă de la CFR Cluj după titlul câștigat "O să continui acolo"

Andrei Bobeica

Publicat 18/05/2021 la 23:12 GMT+3

Mijlocașul lui CFR Cluj, împrumutat de la Al Qadisiyah, a anunțat la finalul meciului că va pleca din Gruia și se va întoarce la formația de care aparține.

FC Floriana – CFR Cluj, LIVE TEXT & LIVE VIDEO de la 22.00

Credit imagine: facebook

Bordeianu nu va rămâne să joace în Champions League cu CFR Cluj și se va întoarce în Arabia Saudită.

Prima plecare de la CFR Cluj

"Nu știu cât contează că am ieșit campion la Botoșani, sunt doar fericit că am reușit o performanță unică ca o echipă din provincie să câștige patru campionate la rând. Sunt foarte bucuros că am participat la toate cele 4, chiar dacă în primul și în ultimul sezon mai puțin. E o fericire de nedescris! Te simți un fotbalist împlinit să câștigi trofee.
Știam că ne așteaptă un meci greu la Botoșani. Are și o încărcătură aparte pentru noi, fiind meciul care ne aduce titlul. Am avut puține emoții și am încercat să consolidăm avantajul.
Oamenii sunt datori să vorbească, dar cred că de-a lungul sezonului am avut momente bune și mai puțin bune, că așa e viața unei echipe, dar în final am demonstrat că suntem bărbați, chiar dacă în ultima vreme lumea ne-a făcut praf, că nu mai avem energie, uite că tot noi am ieșit campioni. Încă o dată că, dacă suntem uniți, nimeni nu pe poate sta în față.
Da, împrumutul meu se termină pe 30 mai, am contract încă un an la Al Qadisiyah. O să mă întorc și o să îmi continui cariera acolo", a declarat Bordeianu la finalul meciului.
Mijlocașul a câștigat 4 campionate cu CFR Cluj și două Supercupe ale României.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo