Edi Iordănescu a vorbit după finalul meciului care a adus al 4-lea titlu câștigat la rând și a oferit o declarație confuză despre viitorul său pe banca CFR-ului.

Rămâne Iordănescu la CFR Cluj?

Cu Iordănescu pe bancă, CFR a reușit să câștige al 4-lea titlu la rând, o performață uriașă, ce a fost realizată ultima dată de Steaua București.
Romanian Liga I
Ce se întâmplă cu Iosif după ce Rapid a ajuns la 3 meciuri fără victorie în Liga 1! Anunțul oficial
ACUM 19 ORE
"Pentru acest moment am venit la Cluj, am crezut de la început, nu a fost ușor, am preluat echipa într-o situație grea, am recuperat puncte și iată-ne campioni cu o etapă înainte de final. Nu a fost un drum lin, a fost o provocare deosebită pentru toți. Am reușit 3 trofee în 8 luni din 2 bucăți, sunt momente unice, e un titlu pentru curaj, pentru suporteri, pentru noi toți. Dedic acest moment familiei mele, celor care au crezut în noi și mulțumesc lui Dumnezeu că a fost alături de noi.", a declarat Iordănescu la finalul meciului.

Iordănescu, despre viitorul său

"Au fost oameni care m-au criticat de la început, că nu știu în ce mă bag. E 99% titlul băieților și 1% al nostru, al staffului. Am încercat să mă uit în altă direcție, nu la critici. Lumea uită ușor în România în ce moment vii, nu acceptă pași greșiti, au uitat că la toate echipele la care am fost, eu mi-am îndeplinit obiectivele, le-am depășit chiar, au fost echipe construite de la 0. Acum am luat echipă pe parcurs, a fost un drum greu.
E prea frumos momentul, vreau să ne bucuram de el. Nu vreau să umbresc acest moment cu comentarii despre ce urmează. Sunt legat de CFR pânăla mijlocul lunii iunie, vom vedea ce urmează.", a mai adăugat Iordănescu.
Romanian Liga I
Lovitură pentru Dan Petrescu! Un jucător important de la CFR Cluj, OUT de la meciul cu Craiova
ACUM 19 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu vrea să scape de unul dintre titularii folosiți de Marius Șumudică la CFR Cluj
IERI LA 11:32