Adrian Mutu a plecat astăzi de FC U Craiova, după ce seara trecută, echipa nou-promovată a suferit un nou eșec, scor 0-2 în derby-ul cu Universitatea Craiova, ajungând la 7 meciuri fără victorie în Liga 1.
Unul dintre cei care ar putea să-i ia locul pe banca oltenilor este Marius Șumudică, antrenor care este în acest moment liber de contract după despărțirea de CFR Cluj. Tehnicianul în vârstă de 50 de ani a confirmat că a discutat cu șefii celor de la FC U Craiova, însă a precizat că nu se pune problema să preia acum echipa, dorindu-și să meargă la un club din străinătate.
"Sunt în legatură cu cei de la Craiova, informația care a apărut este adevărată. Dar nu este real că aș fi foarte aproape să semnez ceva. Am mai spus, în acest moment principala mea țintă este să mă întorc în străinătate. Nu numai din cauza modului în care s-a procedat la Cluj, dar contează și asta. Poate că altădată voi antrena Craiova, dacă voi mai fi dorit, dar nu în acest moment", a declarat Șumudică pentru DigiSport.
Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44

Prima reacție a lui Adrian Mutu după plecarea de la Craiova

Astăzi, după despărțirea de FC U Craiova, Adrian Mutu a oferit primele declarații, explicând de ce s-a ajuns în acest punct și ce urmează pentru el.
"E adevărat! Plec de la Craiova. Discutăm condițiile unei despărțiri amiabile, nu țin cu dinții de nicio clauză. Prefer să mă uit tot timpul la partea plină a paharului. La ce am reușit să construiesc la nivel de joc. Bineînțeles că rezultatele nu sunt cele așteptate, îmi pare rău pentru nea Adi că e acolo unde e, îmi pare rău și pentru suporteri că n-am reușit să le dau mari satisfacții. Nu mă deranjează acest deznodământ, asta-i viața antrenorilor, depind de rezultate.
Să nu uităm însă că e o echipă nou promovată, toate cele venite din eșalonul secund se confruntă cu dificultăți în primul sezon în Liga 1. Rămâne o experiență pozitivă, am învățat multe lucruri, am acumulat un plus de experiență. Vom vedea ce voi face pe viitor. Vreau să-mi iau câteva săptămâni de pauză, să mă liniștesc. În niciun caz nu preiau vreo echipă înainte de pauza de iarnă. Așa consider că e firesc", a declarat fostul internațional.
Romanian Liga I
Rapid, revenire importantă în duelul cu Craiova! Oltenii au ratat șansa de a urca pe locul 2
12/11/2022 LA 20:35
Romanian Liga I
FCSB a strălucit și a deraiat Rapidul pe Arena Națională. Pintilii, succes în fața lui Mutu
06/11/2022 LA 20:58