CFR Cluj a făcut astăzi anunțul despre transferul lui Jonathan Rodriguez, fotbalistul care a evoluat în ultimele 4 sezoane la FC Botoșani. Prezentarea mijlocașului a avut loc în ziua în care argentinianul a împlinit 30 de ani.
"Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul mijlocașului Jonathan Rodríguez, jucător care astăzi, 7 iunie, împlinește frumoasa vârstă de 30 de ani! Fotbalistul argentinian a evoluat în sezonul recent încheiat la FC Botoșani, fiind căpitanul formației din nordul Moldovei. În trecut, Rodríguez a evoluat la echipe din țara natală, printre care Deportivo Madryn sau Agropecuario. Îi urăm bun venit și mult succes la clubul nostru! Totodată, îi dorim sănătate din belșug și multe bucurii, la mulți ani!", a fost anunțul făcut de oficialii CFR-ului.
Fotbal
Marius Șumudică, pe lista unui club important din Turcia! Prima reacție a antrenorului
26/10/2022 LA 16:30

Cum va arăta CFR cu Șumudică

Marius Șumudică a semnat cu CFR Cluj după ce Edi Iordănescu a decis să nu-și prelungească înțelegerea cu echipa care a cucerit titlul în România în ultimii 4 ani. Potrivit GSP, antrenorul nu va mai folosi sistemul de joc cu care fotbaliștii de la CFR sunt obișnuiți, respectiv 4-3-3. Șumudică, adept al formulei 3-5-2, va implementa la Cluj sistemul 4-2-3-1.
Tehnicianul nu va face încă trecerea spre formula cu 3 fundași, considerând că nu are suficient timp la dispoziție pentru această schimbare, în condițiile în care CFR Cluj debutează în preliminariile noului sezon al Champions League la începutul lunii iulie.
Cum ar putea arăta 11-le CFR-ului sub comanda lui Șumudică: Bălgrădean - Manea, Burcă, Bouhenna, Camora - Bordeianu, Rodriguez - Deac, Păun, Costache - Debeljuh.
Pentru a se pregăti de startul în stagiunea 2021/22, CFR Cluj va merge în cantonament în Austria, unde campioana României are programate 5 partide amicale, în compania echipelor FC Wels, Ludogorets, Akademia Puskas, Dinamo Moscova și Ujpest.
Fotbal
Marius Șumudică laudă prestațiile lui Alibec. "Este printre cei mai buni atacanți cu care am lucrat"
24/10/2022 LA 10:02
Romanian Liga I
Șumudică intervine în conflictul de la CFR Cluj. Sfat pentru Dan Petrescu: "Cum să lucrez cu el?!"
20/09/2022 LA 18:44