Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primul transfer anunțat oficial de CFR Cluj! Cum ar putea arăta primul 11 sub comanda lui Șumudică

Bianca Dumitru

Publicat 07/06/2021 la 14:59 GMT+3

CFR Cluj a anunțat astăzi prima mutare oficială din mandatul lui Marius Șumudică. Jonathan Rodriguez s-a transferat de la FC Botoșani la CFR, fiind prezentat de ziua lui de naștere.

Craiova - CFR Cluj 1-3

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj a făcut astăzi anunțul despre transferul lui Jonathan Rodriguez, fotbalistul care a evoluat în ultimele 4 sezoane la FC Botoșani. Prezentarea mijlocașului a avut loc în ziua în care argentinianul a împlinit 30 de ani.
"Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul mijlocașului Jonathan Rodríguez, jucător care astăzi, 7 iunie, împlinește frumoasa vârstă de 30 de ani! Fotbalistul argentinian a evoluat în sezonul recent încheiat la FC Botoșani, fiind căpitanul formației din nordul Moldovei. În trecut, Rodríguez a evoluat la echipe din țara natală, printre care Deportivo Madryn sau Agropecuario. Îi urăm bun venit și mult succes la clubul nostru! Totodată, îi dorim sănătate din belșug și multe bucurii, la mulți ani!", a fost anunțul făcut de oficialii CFR-ului.

Cum va arăta CFR cu Șumudică

Marius Șumudică a semnat cu CFR Cluj după ce Edi Iordănescu a decis să nu-și prelungească înțelegerea cu echipa care a cucerit titlul în România în ultimii 4 ani. Potrivit GSP, antrenorul nu va mai folosi sistemul de joc cu care fotbaliștii de la CFR sunt obișnuiți, respectiv 4-3-3. Șumudică, adept al formulei 3-5-2, va implementa la Cluj sistemul 4-2-3-1.
Tehnicianul nu va face încă trecerea spre formula cu 3 fundași, considerând că nu are suficient timp la dispoziție pentru această schimbare, în condițiile în care CFR Cluj debutează în preliminariile noului sezon al Champions League la începutul lunii iulie.
Cum ar putea arăta 11-le CFR-ului sub comanda lui Șumudică: Bălgrădean - Manea, Burcă, Bouhenna, Camora - Bordeianu, Rodriguez - Deac, Păun, Costache - Debeljuh.
Pentru a se pregăti de startul în stagiunea 2021/22, CFR Cluj va merge în cantonament în Austria, unde campioana României are programate 5 partide amicale, în compania echipelor FC Wels, Ludogorets, Akademia Puskas, Dinamo Moscova și Ujpest.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo