În ultima etapă a sezonului regulat, Dinamo o va înfrunta, în deplasare, pe CFR Cluj, într-un meci programat duminică, de la ora 17:30. Înaintea partidei, antrenorul "câinilor roșii" a vorbit despre problemele cu care se confruntă.
Flavius Stoican a dezvăluit că are mari probleme de lot, având 12 absenți, printre care se numără portarul Cristiano Figueiredo, căpitanul Alexandru Răuță Antoni Ivanov, care are o accidentare la genunchi.
Tehnicianul a punctat că nu știe cum au apărut aceste probleme medicale în rândul jucătorilor săi și a spus că, din punctul său de vedere, portarii lui Dinamo sunt marcați de ghinion, lucru pe care l-a discutat recent cu Răuță.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, prezentat oficial la Dinamo! Ce a declarat la revenirea în România: de ce s-a întors
09/03/2022 LA 15:08
"Nu va fi ușor, dar prin atitudine, determinare vom face un meci bun. Sunt multe probleme de lot, avem o echipă întreagă, dar cei care au jucat mai puțin trebuie să arate că merită oricând să îmbrace tricoul de titular.
Vor lipsi Cristiano Figueiredo, Mihaiu, Mirko Ivanovski, Matei, Ivanov, Patriche, Răuță, Jovanovic, Rici Grigore, Rodriguez, care nu are drept de joc, Azankpo și, cel mai rău dintre toți, Tomozei.
Vorbeam, odată, cu Alex Răuță și-mi spunea că cine intră în poarta lui Dinamo parcă își pierde din calități. Cine e înalt, parcă e mai scund, cine e slab, parcă e mai gras, cine are viteză, parcă nu mai are, cine are noroc, parcă are ghinion.
Nu-mi dau seama de unde au apărut aceste accidentări. Rici Grigore, entorsă la gleznă, Jovanovic, la spate, Ivanov, la genunchi. Plus că meciul cu Rapid a lăsat urme adânci. Rămâne ca cei care vor intra să facă un meci mare", a declarat Stoican la conferința de presă.
Citește și:

"Au arătat că înțeleg ce ne dorim de la ei"

La începutul acestei săptămâni, administratorul special al echipei a declarat că fotbaliștii și-au primit banii promiși. Iuliu Mureșan a lăudat prestațiile jucătorilor din meciurile cu UTA Arad, în care au rezistat deși au avut doi jucători eliminați, și Gaz Metan, pe care i-au învins cu 4-0, profitând și de situația dramatică a medieșenilor, care s-au prezentat la meci cu foarte mulți jucători U20.
"Băieții au arătat în sfârșit că înțeleg ceea ce ne dorim de la ei și acum suntem pe drumul cel bun. Am început să strângem și puncte, se putea și mai bine de când a venit Flavius Stoican, dar momentan sesizăm o schimbare în bine. Ne-am achitat și de obligațiile financiare, iar eu personal am semnat ștatele pentru primele promise băieților.
Tot ce s-a promis, s-a achitat, atât suma după meciul de la Arad, atunci când am făcut 0-0, iar jucătorii noștrii au luptat admirabil chiar și cu doi oameni mai puțin, cât și cea de la partida cu Gaz Metan, 4-0.
Însă, îmi pare rău că nu am învins Rapid în ultima etapă, dar a fost bun și un punct. Acum nu știu dacă aceste prime au făcut ca băieții să se mobilizeze suplimentar, însă totul e bine când se termină cu bine. Suntem cu banii la zi", a declarat Iuliu Mureșan.
Ulterior acelui moment, Dinamo a fost învinsă de Sepsi Sf. Gheorghe în penultima etapă a sezonului regulat, iar acum urmează un adversar și mai dificil, CFR Cluj, liderul clasamentului, care are 73 de puncte.
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapelor 28, 29 și 30 din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
08/03/2022 LA 14:54
Romanian Liga I
Prima reacție a lui Flavius Stoican după despărțirea de Dinamo! Anunțul clubului din Ștefan cel Mare
08/03/2022 LA 10:25