Eric de Oliveira se confruntă cu probleme mari de sănătate. Fotbalistul, rămas liber de contract la începutul lunii iulie după despărțirea de Gaz Metan Mediaș, ar putea să nu mai evolueze niciodată într-un meci.
Asta pentru că brazilianul are o arteră înfundată la unul dintre picioare, în acest moment fiindu-i greu și doar să meargă la plimbare. Mai mult, doctorii l-au avertizat că, dacă se supune unei noi operații, nu va mai putea juca fotbal niciodată.
Eric este decis să meargă în Brazilia, la finalul acestui an, pentru a cere o nouă opinie, ulterior urmând a se decide ce vrea să facă, în condițiile în care își dorește să mai joace măcar câteva minute într-un meci de retragere.
Romanian Liga I
Dinamo are un nou administrator special! Cine e favorit acum să fie numit antrenor
20/07/2022 LA 15:05

"Sunt dispus să risc!"

"Din păcate, am o problemă la picior. O arteră s-a înfundat. Nici la plimbare nu pot să mă plimb prea mult. Sunt dureri mari, îmi amorțește piciorul. Aștept să merg în Brazilia, în decembrie, să vorbesc și cu doctorii de acolo.
Am făcut prima intervenție, după o lună nu am simțit nimic. Când am început pregătirea cu Mediaș, după 3 zile, iar am simțit durere. Mi s-a spus că a fost zdrobită artera și că trebuie să mă operez din nou, iar dacă mă operez din nou nu mai pot juca fotbal deloc.
Am crezut că e mai bine să mai iau o părere de la alt doctor. Am găsit un medic la Cluj, el mi-a dat un tratament agresiv cu anticoagulant. Începe să îmi fie bine, dar aștept să văd ce se întâmplă.
Sunt dispus să risc pentru a juca alături de copiii mei. Ceea ce nu pot face acum. Fotbal nu iau în calcul să mai joc, dar eu cred că aș merita mai mult, câteva minute să mă retrag, să îmi iau la revedere de la fotbal. Nu am vrut eu să îi spun 'nu' fotbalului", a declarat Eric, pentru AS.ro.
De-a lungul carierei, brazilianul a evoluat în România pentru Gaz Metan Mediaș, Pandurii Târgu Jiu, Viitorul Constanța și FC Voluntari. Eric de Oliveira este cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, având 65 de reușite pentru toate echipele pe la care a trecut.
Romanian Liga I
FC Hermannstadt l-a transferat pe primul jucător mexican din istoria campionatului României
20/07/2022 LA 13:45
Romanian Liga I
Florin Tănase nu mai e dorit la FCSB! Fotbalistul, aproape de un transfer în China. Unde e așteptat
20/07/2022 LA 12:38