Rapid l-a adus în România pe Younes Bnou Marzouk, un fotbalist marocan de 25 de ani. Atacantul a venit liber de contract, după despărțirea de FC Chiassso, din liga a treia din Elveția.

Atacant nou pentru Rapid

Younes Bnou Marzouk a venit liber de contract și a semnat un contract pe un an de zile cu Rapid, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.
Romanian Liga I
Clinceni - Dinamo 1-0 | Rednic a reacționat vehement după înfrângerea dură în fața ultimei clasate
ACUM 21 ORE
"Sunt fericit că am ajuns la Rapid, sunt pregătit să dau totul pentru echipă și să obținem performanțe importante. M-am uitat pe internet și am văzut că este un club mare, cu foarte mulți suporteri.
Am văzut meciul din prima etapă și am rămas impresionat. Abia aștept să debutez în fața suporterilor", a declarat atacantul pentru fcrapid.ro.
În 2015, Juventus plătea 500 000 de euro pentru marocanul care își făcuse junioratul în Franța, la Metz.
Younes Bnou Marzouk nu s-a impus la Torino și a fost împrumutat de-a lungul carierei la Westerlo, Angers, Lugano, Dalkurd și Sliema Wanderers, pentru ca Lugano să-l transfere definitiv pentru 400 000 de euro în 2017.
Din 2019, marocanul a jucat pentru Chiasso. În sezonul 2020/2021, atacantul a marcat 6 goluri și a oferit 2 assist-uri pentru Chiasso în 25 de partide.
Romanian Liga I
#BREAKINGNEWS | Dan Petrescu nu merge la națională! Ce a anunțat antrenorul lui CFR Cluj
IERI LA 13:48
Romanian Liga I
Dan Petrescu, aproape de a deveni noul selecționer al României! Informații de ultimă oră
02/12/2021 LA 15:45