Rapid l-a transferat pe Alexandru Albu, mijlocașul defensiv al Concordiei Chiajna, care sezonul trecut a jucat pentru UTA, iar evoluțiile sale l-au făcut pe Mirel Rădoi să-l cheme la națională.

Alexandru Albu, la Rapid București

Rapid s-a despărțit după promovare de Marian Drăghiceanu, Daniel Benzar, Amir Jorza și Ivica Zunic, iar astăzi a și adus doi fotbaliști.
Romanian Liga I
Dinamo are un nou administrator special! Cine e favorit acum să fie numit antrenor
20/07/2022 LA 15:05
Giuleștenii au plătit 50 000 de euro Chiajnei pentru un împrumut pentru un an, pentru Alexandru Albu, iar dacă va dori să-l păstreze definitiv, Rapid trebuie să mai plătească 200 000 de euro.
Alexandru Albu a jucat 37 de meciuri pentru UTA și a marcat de 2 ori.
„Sunt bucuros pentru că am reușit să semnez cu o echipă mare, de tradiție, cu nume, cu niște suporteri minunați. Abia aștept să fac primul antrenament și să vină primul meci”, a spus Albu pentru site-ul Rapidului.

Claudiu Belu-Iordache, la Rapid

Pe lângă Alexandru Albu, Rapid a mai anunțat un transfer. Claudiu Belu-Iordache a semnat și el cu giuleștenii.
"Sunt fericit de alegerea mea, am venit cu gândul de a da totul, totul pentru mine, pentru echipă, pentru familie, și sper să aducem Rapidul din nou acolo unde îi este locul și să facem o figură frumoasă", a declarat Belu-Iordache.
Claudiu Belu-Iordache a jucat ultima dată pentru FC Hermannstadt, iar înainte a mai jucat pentru FCSB, Voluntari, sau Astra Giurgiu.
Romanian Liga I
FC Hermannstadt l-a transferat pe primul jucător mexican din istoria campionatului României
20/07/2022 LA 13:45
Romanian Liga I
Florin Tănase nu mai e dorit la FCSB! Fotbalistul, aproape de un transfer în China. Unde e așteptat
20/07/2022 LA 12:38