Rapid l-a transferat pe Alexandru Albu, mijlocașul defensiv al Concordiei Chiajna, care sezonul trecut a jucat pentru UTA, iar evoluțiile sale l-au făcut pe Mirel Rădoi să-l cheme la națională.

Alexandru Albu, la Rapid București

Rapid s-a despărțit după promovare de Marian Drăghiceanu, Daniel Benzar, Amir Jorza și Ivica Zunic, iar astăzi a și adus doi fotbaliști.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, aproape de a deveni noul selecționer al României! Informații de ultimă oră
ACUM 18 ORE
Giuleștenii au plătit 50 000 de euro Chiajnei pentru un împrumut pentru un an, pentru Alexandru Albu, iar dacă va dori să-l păstreze definitiv, Rapid trebuie să mai plătească 200 000 de euro.
Alexandru Albu a jucat 37 de meciuri pentru UTA și a marcat de 2 ori.
„Sunt bucuros pentru că am reușit să semnez cu o echipă mare, de tradiție, cu nume, cu niște suporteri minunați. Abia aștept să fac primul antrenament și să vină primul meci”, a spus Albu pentru site-ul Rapidului.

Claudiu Belu-Iordache, la Rapid

Pe lângă Alexandru Albu, Rapid a mai anunțat un transfer. Claudiu Belu-Iordache a semnat și el cu giuleștenii.
"Sunt fericit de alegerea mea, am venit cu gândul de a da totul, totul pentru mine, pentru echipă, pentru familie, și sper să aducem Rapidul din nou acolo unde îi este locul și să facem o figură frumoasă", a declarat Belu-Iordache.
Claudiu Belu-Iordache a jucat ultima dată pentru FC Hermannstadt, iar înainte a mai jucat pentru FCSB, Voluntari, sau Astra Giurgiu.
Romanian Liga I
#AiNoștri | Povestea lui Dulca! Interviu exclusiv despre perioada petrecută în Anglia și planuri
ACUM 19 ORE
Romanian Liga I
Întăriri pentru Toni Petrea! Doi jucători de la FCSB, aproape de revenirea pe teren
ACUM 21 ORE