Rapid negociază în această perioadă pentru transferul lui Hatem Ben Arfa, fotbalist în vârstă de 34 de ani, care a trecut de-a lungul carierei pe la Olympique Lyon, Newcastle United, Nice, PSG, Real Valladolid, Olympique Marseille, Rennes sau Bordeaux.
Mijlocașul, care are în palmares 5 titluri de campion în Ligue 1, 3 Cupe, 3 Cupe ale Ligii și 7 Supercupe ale Franței, este dorit și de alte cluburi din Europa, iar intermediarul negocierilor dintre fotbalist și oficialii din Giulești a declarat că Ben Arfa este deschis discuțiilor cu rapidiștii.
"Nu știu cum s-a aflat că negociem cu Hatem de o lună și nu s-a decis, însă nu a spus 'nu' deocamdată. Eu mai am în acest moment o ofertă pentru el de la o echipă care joacă Champions League și una de la Ferencvaros. Însă Rapid este Rapid.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
22/01/2022 LA 20:02
I-am transmis și lui, și impresarului, atmosfera senzațională din Giulești și chiar au fost impresionați. Să sperăm că Rapid va fi echipa câștigătoare. Nico este, într-adevăr, cel mai bun președinte din Liga 1 și încearcă să aducă la Rapid calitate. Îl felicit", a declarat Liubliana Nedelcu, cea care intermediază mutarea.

Ce salariu i-au pregătit rapidiștii lui Ben Arfa

Potrivit site-ului 1923.ro, Rapid i-a propus lui Ben Arfa un contract valabil un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă un an, fotbalistului fiind promis un salariu de 15.000 de euro pe lună + o primă de instalare.
Hatem Ben Arfa, cotat de site-ul transfermarkt.com la 3 milioane de euro, visa în urmă cu 8 ani la câștigarea unui Balon de Aur. Francezul, acum în vârstă de 34 de ani, spunea în 2013 că, deși unii l-ar putea crede nebun, el speră să se lupte pentru Messi pentru cel mai râvnit trofeu acordat la nivel individual.
"Știu că unii vor crede că sunt nebun, dar tot visez la Balonul de Aur. Sunt convins că este posibil și nu este interzis să visez. Încă mai cred că într-o zi voi fi cel mai bun jucător din lume. Dar cea mai mare victorie a mea nu va fi aceea, ci va fi să devin un om mai bun", declara fotbalistul, citat de Mirror.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
19/01/2022 LA 07:27