Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid obține un punct în prelungiri în meciul cu Sepsi! Giuleștenii, fără victorie în 2022

Bianca Dumitru

Actualizat 11/02/2022 la 21:56 GMT+2

Rapid a remizat în această seară, în meciul contând pentru a 26-a etapă a Ligii 1, cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-1, golul echipei lui Mihai Iosif fiind înscris în prelungiri.

Rapid - Sepsi. Sursa foto: GSP

Credit imagine: facebook

Rapid a ajuns la 7 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. În această seară, echipa lui Mihai Iosif a remizat, scor 1-1, cu Sepsi Sf. Gheorghe, într-o partidă contând pentru a 26-a etapă a campionatului.
Prima ocazie a partidei le-a aparținut celor de la Rapid. În minutul 5, Sefer a trimis un șut de la distanță, însă balonul a trecut pe lângă poartă. Ulterior, oaspeții au avut șansa de a deschide scorul prin Aganovic, care a trimis periculos mingea pe spațiul porții, dar nu a reușit să-l învingă pe Moldovan.
Sepsi ar fi putut înscrie și în minutul 16, când Bărbuț i-a pasat în careu lui Dumitrescu, acesta din urmă trimițând peste poartă, dar și în minutul 26, când portarul gazdelor a reținut balonul șutat de Achahbar din afara careului.
Misiunea le-a devenit mai ușoară după ce Rapid a rămas în 10 oameni. După 33 de minute de joc, Alexandru Albu și-a lăsat echipa în inferioritate numerică, faultându-l dur pe Achahbar și fiind eliminat. Ulterior, rapidiștii au reușit să-i mai pună o dată probleme lui Niczuly, până la pauză, dar mingea șutată de Rareș Ilie nu a prins spațiul porții.
Citește și:
În repriza secundă, Sepsi a intrat în avantaj foarte repede. În minutul 50, Ștefănescu l-a surprins pe Moldovan cu un șut din prima după o pasă foarte bună a lui Bărbuț, deschizând scorul.
Covăsnenii pregătiți de Cristiano Bergodi a mai avut o ocazie importantă după doar 6 minute, când Tudorie l-a învins pe goalkeeper-ul gazdelor, golul fiind însă anulat pe motiv de offside.
Ashkovski și-a încercat și el norocul la poarta lui Moldovan în minutul 76, dar șutul său nu a prins spațiul porții. În minutul 84, Pănoiu a avut ocazia de a egala, însă Niczuly a reușit să intervină foarte bine și să respingă balonul.
Scorul final a fost stabilit în prelungiri, când Alexandru Ioniță a profitat de poarta rămasă liberă după o intervenție a lui portarului oaspeților și a înscris cu un lob superb.
În urma acestui rezultat, Rapid, care este fără victorie în 2022, a rămas pe locul 7, cu 36 de puncte, în timp ce Sepsi ocupă locul 9, cu 33 de puncte.
În următoarea etapă a Ligii 1, Rapid va juca pe terenul celor de la CFR Cluj, iar formația lui Bergodi va evolua în deplasare la FC Voluntari.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo