Astra a fost un punct de playoff și apoi s-a prăbușit în clasamentul Ligii 1 în ultimele etape. Deși a retrogradat din punct de vedere sportiv, echipa din Giurgiu mai are o speranță. Echipa care a câștigat titlul în Liga 1 în 2016 poate profita de problemele de la UTA. În caz contrar, echipa înființată la Ploiești acum 99 de ani ar putea dispărea din fotbal.

Astra, în Liga 1 și UTA, retrogradată?

DNA a anunțat, vineri, că doi foști oficiali ai celor de la UTA, Claudiu Drăgan și Decebal Grădinaru, au fost trimiși în judecată pentru dare de mită. În calitate de reprezentanți ai clubului arădean, aceștia ar fi promis suma de 70.000 de lei jucătorilor de la Foresta Suceava, în anul 2017, pentru a încurca o rivala la promovare în Liga 1. Oficialii FRF iau în considerare retrogradarea echipei arădene. Comisia de Disciplină va judeca acest caz foarte complicat.
Romanian Liga I
U Craiova 1948 chiar se transformă într-o forță! Alte două transferuri de marcă pregătite de olteni
20/05/2021 LA 06:10
Bogdan Mara știe că există această variantă. O scăpare la comisii de la retrogradare ar înseamna o nouă șansă ca acest club să poată sărbătorii 100 de ani în septembrie.
Nu ne dăm bătuţi. Există cazul cu UTA Arad, luni se va judeca la FRF şi vom vedea. În precedente cazuri, echipele au fost retrogradate pe aceeaşi speţă, aşa că vom aştepta răspunsul. Poate mai există o şansă de baraj - Bogdan Mara pentru TelekomSport.
Dacă UTA va fi retrogradată, Astra Giurgiu va juca baraj de rămânerea în Liga 1 cu CS Mioveni.
Romanian Liga I
Eugen Neagoe, out de la Astra. Clubul a anunţat deja noul antrenor
09/05/2021 LA 18:19
Romanian Liga I
Răsturnare de situație în cazul scandalului de dopaj de la Astra! Alex Ioniță și-a schimbat poziția
07/04/2021 LA 09:28