Conducerea celor de la FCSB a transmis în urmă cu doar câteva zile că s-a înțeles cu șefii covăsnenilor pentru transferul lui Andrei Dumiter în schimbul a 350.000 de euro. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani nu a fost, însă, de acord cu transferul la FCSB, el spunând încă dinainte de finalul sezonului că nu este încântat de interesul roș-albaștrilor.
"S-a vorbit despre mutarea mea la FCSB, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Nu mă ia valul, este cu dus și întors un transfer acolo. Aici, la Sepsi, avem toate condițiile. O să stau să mă gândesc bine, este în joc cariera mea. Nu îmi este teamă, dar am văzut mulți jucători care au mers acolo și nu au reușit. Nu este o problemă, eu nu mă gândesc la bani, am doar 22 de ani", spunea Dumiter, la sfârșitul lunii mai.

"E mai bine să rămân la Sepsi!"

Romanian Liga I
Sepsi Sf. Gheorghe câștigă cu Petrolul și se apropie de play-off
11/11/2022 LA 21:25
Acum, după anunțul acordului dintre cele două echipe, atacantul a declarat că, în ciuda faptului că oficialii cluburilor s-au înțeles, el nu își dorește transferul, hotărându-se să rămână la Sepsi.
"Am decis să rămân la Sepsi! Îmi pare rău pentru toată încurcătura creată, îmi cer scuze și celor de la FCSB, și celor de la Sepsi. Am hotărât că, în acest moment, pentru cariera mea e mai bine să continui la Sepsi. Am vorbit cu oamenii de la Sf. Gheorghe, știu că și ei erau puțin supărați pentru că se puseseră de acord cu conducerea FCSB-ului, dar m-au înțeles.
Sunt în vacanță acum, apoi mă apuc de treabă la Sepsi și vreau să avem rezultate și mai bune decât în sezonul precedent. Vedem în următoarea perioadă de transferuri ce se mai întâmplă", a spus Dumiter.
Agentul Florin Vulturar a comentat în această dimineață situația dintre cele două cluburi, explicând cum a picat mutarea.
"Sepsi nu a vrut să se despartă de jucător. Aveau discuţii cu un alt atacant. De 3 săptămâni discutăm cu cei de la Sepsi. Alaltăieri am ajuns la un acord, am semnat actele. Jucătorul m-a rugat să îl ajut, printr-un coleg, că nu are agent. După ceva timp, mă sună, că totuşi are un agent. I-am zis că nu e nicio problemă. Am discutat cu domnul Sărmăşan. Am vorbit cu jucătorul, era încântat că vine la FCSB.
Avea condiţiile îndeplinite. Şi totul s-a rupt la un moment dat. Niciodată nu voi bloca un jucător. Dacă vrea să meargă la o echipă, îl las. Fiecare îşi face meseria cum vrea el. E complicată situaţia lui Sepsi. Ei s-au înţeles cu jucătorul care trebuia să vină la Sepsi. Nu ştiu dacă se va debloca situaţia. Jucătorul nu răspunde la telefon", a declarat Florin Vulturar la Pro X.
Romanian Liga I
LIVEBLOG Cupa României | FCSB, remiză albă la Galați, cu Oțelul! Toate rezultatele zilei
08/11/2022 LA 08:45
Romanian Liga I
Craiova, victorie la limită pe terenul lui Sepsi, care a ajuns la 4 eșecuri consecutive în SuperLigă
29/10/2022 LA 20:22