FCSB a rămas cu doar 11 jucători apți pentru meciul cu Farul, programat duminică, 24 octombrie, de la ora 20:30. În aceste condiții, oficialii roș-albaștrilor ar fi cerut amânarea partidei.
Reprezentanții celor de la FCSB ar fi depus astăzi o cerere la Liga Profesionistă de Fotbal prin care au solicitat amânarea partidei de la Ovidiu pentru care ar avea nevoie de cel puțin 13 jucători apți, lucru care nu se întâmplă în acest moment.
După ce sâmbătă, la meciul cu CS Mioveni roș-albaștrii au avut 13 fotbaliști prezenți la meci, Florin Tănase și Andrei Miron s-au accidentat și sunt indisponibili pentru partida cu Farul, ceea ce face imposibilă disputarea partidei de duminică.
Romanian Liga I
Gică Hagi, mesaj clar: "Nu cred că există un club în lume care să facă asta!" Ce spune de Europa
11/11/2022 LA 20:58
Acest lucru nu-i mulțumește pe oficialii celor de la Farul Constanța.

"Vrem să fie respectat regulamentul"

După anunțul că cei de la FCSB ar fi cerut amânarea partidei, oficialii constănțenilor au declarat că își doresc ca LPF să respecte regulamentul. Gică Popescu a punctat că meciurile pot fi amânate la o dată ulterioară doar din cauza infectărilor cu noul coronavirus, explicând că și Farul s-a prezentat la meciuri cu mulți jucători accidentați.
"Eu vreau doar să fie respectat regulamentul. Din ce știu, un meci se poate amâna exclusiv din cauza infectărilor cu Covid-19, nu și din cauza accidentărilor. Noi ne-am pregătit toată săptămâna cu gândul că meciul se va juca, nu ne-am gândit la amânare. Vom respecta orice decizie a LPF, dar vrem ca totul să fie făcut conform regulamentului!
Eu cred că s-ar crea un precedent periculos. Restul echipelor ar putea ulterior să amâne oricând un meci, spunând că au zece jucători accidentați. Noi am jucat la începutul sezonului fără cinci jucători care au fost convocați la Jocurile Olimpice, iar pe lângă aceștia am avut și patru accidentați. Vrem doar să fie respectat regulamentul, nimic mai mult", a declarat Gheorghe Popescu, la DigiSport.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Romanian Liga I
Gică Hagi refuză să se gândească la titlu! "Punctele încă nu sunt suficiente"
04/11/2022 LA 21:58
Romanian Liga I
Un singur fotbalist remarcat la FCSB, după eșecul cu West Ham! Cum ar fi strălucit și mai tare
04/11/2022 LA 17:18